yapacak birşey yıok malesef iyi yapacaklarını bilsem lafım yok adam gibi dolanırız ama adam gibi yapmayacakları için her türlü laf sövmek bunların yüzüne sevaptır. az çok bu dindar adamız diyenlerin geçmişten beri neler yaptığını sağcı ve solcularında neler yaptığını gördük görmedik dersek yalan olur. dinndarız diyenlerde kuranda dahi yeri ve anlamı olmayan baskı kurma sistemi geldi başkada hiç birşey gelmedi başımızdaki dindarız takılanlar çakma dindar görüntüde dindar arkada öneüme ne gelirse direk çakarım gider nasıl olsa ben nedersem o olur diyenlerden. gerçekten dindar kesim olup başa gelenler en azından içeriyi bir yönden yozlaştırma işini yaparken gerçektende işçinin emekçinin hakkını veriyordu yalanı yok.
ama bu son çakma dindarız diyenler facia ötesi. demirel zamanınıda hatırlıyorum çok iyi baskıcılık yapmaktan başka birşey yapmamıştı ozaman pek merağımız yoktu çalışmıyor okulda okuyorduk ama onlarında yaptığı birşey yoktu. özel radyolar kapatıldı özel tv kanallarına erişim engellendi. rabi bu yaptığının karşılığında sövülmedik ne anası nede soyu sopu kaldı.
çiller dönemindede ekonomik paket ıvır zıvır derken canımıza okuduydu fakat terör olaylarını iyi bertarafetmişti bu konuda rakip çıkabilen olmadı. yurt dışından dur operasyon yapma falan filan dendi dinlemedi inadına üstüne gitti.
şimdi ara hükümetleri geçtim ecevit dönemininde bir kısım yaptıkları iyi idi ama içi geçmiş bir şişenin ne kendine nede başkasına faydası yoktu.
sorarım size önceden bir şekilde yürüyen yaşantımıza ne kadar müdahale ettiler ??
ne çocuk yapmamız kaldı ne kazandığımız paraya göz dikmeleri nede sosyal faaliyet alanlarımızı kısıtlayıp yozlaştırmaları. bu yapılanlar revamıdır başımıza ???
bence bunlar iyice gevşediler artık tekmeyi basmanın zamanı heldide geçiyor ha bu arada yılbaşından sonra ev sahibi olanların başına geşecek olan dış cephe giydirme vs yasasının yürürlüğe sokulması olayıda hariç daha. senin neyine hükümet ister ceket giydiririm istersen çıplal kullanırım evimin duavarını sanamı kaldı bu işler internetti carttı curttu.
bu filtrelemeyi falan yapacaklarına adam gibi çıksınlar eğer 1 gram cesaretleri var ise ben antalyadayım hali belli gece 11 den sonra sokağa çıkmak büyük hata şehir merkezi sahiller hep yol bekçisi hayat işçisi gece vardiyasındalar ben onların illa yolda nasıl ilişkiye girdiklerini görmek zorundamıyım ??
1 gram cesaretin varsa hükümet bunları çöz boşver netten kızlarlanmı konuşuyorum yada birinlen face üzerinden illegal redsimlerimimi paylaştığımı bu işlleri çöz sonrada gel deki ben halletim arkadaşım sıra seni dizginlemekte gık çıkartmam istersen sadece trt radyosunu dinleyeyim birde mynet ve chip dergisine girişime izin ver hiç umrumda bile değil.