Büyük Veri teknolojileri masaya yatırıldı!

CHIP Online
29-05-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Büyük Veri Teknolojileri'ndeki yeni trendler, bu önemli toplantıda masaya yatırıldı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/buy ... atirildi_47416.html

İş Zekâsı, Büyük Veri ve Müşteri İlişkileri Yönetimi konusunda entegre çözümler sunan Intellica, 21 Mayıs'ta düzenlediği Complex Event Processing Solutions Day 2014 Etkinliğinde iş ortaklarıyla bir araya geldi. Katılımcılar, İş dünyasında çığır açan Büyük Veri teknolojilerinin, şirketlerin karar alma ve pazarlama faaliyetlerindeki etkileri hakkında bilgi alma fırsatı yakaladılar.


Intellica Genel Müdürü Okan Karaduman'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Bilgi Üniversitesi Next Academy Başkanı Levent Erden'in merakla beklenen "Dönüşüm" adlı sunumu ile devam etti.  Intellica Çözüm Mimarı Ozan Özen ise, "Büyük Veri ve EVAM" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.


Intellica'nın EVAM çözümü de başarı hikayeleri ile birlikte tanıtıldı. Etkinlik, Hürriyet Satış ve Stratejik Planlama Direktörü- İcra Kurulu Üyesi Özlem Kutluay ve Vakıfbank Yazılım Geliştirme Müdürü Deniz Yılmaz'ın EVAM çözümü ile ilgili paylaştıkları deneyimlerin ardından, Softtech Genel Müdür Yardımcısı Şerafettin Özer ve Peppers & Rogers Group Yöneticisi Murat Gün'ün sunumları ile son buldu.

Tüm Konu: Büyük Veri teknolojileri masaya yatırıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr