Büyük Windows-diyeti: PC'nizi zayıflatın

CHIP Online
16-03-2010, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CHIP Online Windows'unuz için mükemmel bir diyet programı hazırladı.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/buyu ... yiflatin_18813.html

Resimlerle: Windows diyeti: En iyi zayıflama püf noktaları

PC'niz çok yavaş, diskiniz dolu ve masaüstünde kaos mu var? Bu durumda Windows'a yardımcı olacak tek şey kuvvetli bir zayıflama planıdır. CHIP Online XP, Vista ve 7 için özel bir diyet programı hazırladı.

Windows hem tembel hem de sportmen bir ruhtan yoksundur. Sizin girişiminiz olmadan sistem gittikçe yavaşlar ve diskinizi çöplerle doldurur. Bu durum en çok XP'de vahimdir; zira Vista ve 7 bu konuda çok daha derli topludur. Ama en güncel Windows'un tam bir koşucu olduğu da söylenemez.

Windows için diyet püf noktaları
Windows'u düzenli aralıklarla sıfırdan kurma stratejisine sinir olanlar bizim diyet püf noktalarımızı denemeli. Otomatik yüklenen programlardan Windows Explorer'a ve sürücü cesetlerine kadar tüm detaylarıyla Windows'u tekrar nasıl taze ve zayıf haline getireceğinizi gösteriyoruz. Vereceğimiz her püf nokta için birkaç adımı gerçekleştirmeniz yeterli.

Her birkaç haftada bir tüm püf noktalar baştan uygulamak durumunda kalmamanız için görev zamanlayıcısını kullanarak bazı işleri nasıl otomatiğe bağlayacağınızı da gösteriyoruz. Tabi vereceğimiz tüm püf noktaları otomatiğe bağlamak mümkün değil. Bu tip püf noktaları birkaç haftada bir tekrar edin ki Windows'unuz fit kalmaya devam etsin.

Püf noktalar için resim galerimize buyurun.

Tüm konu: Büyük Windows-diyeti: PC'nizi zayıflatın

Resimlerle: Windows diyeti: En iyi zayıflama püf noktaları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizin önerileriniz...