C# 4.0'ı "her yönüyle" öğrenin

CHIP Online
28-08-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu kitap, nesne yönelimli programlama dili C#'ı öğrenmek için temel kılavuzunuz olabilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/c-4 ... -ogrenin_35590.html

Kendi alanında bir "kült" haline gelen kaynak kitabın, gözden geçirilmiş, düzeltilmiş, güncellenmiş ve dizinle zenginleştirilmiş 16. baskısı...

.NET platformu için sıfırdan geliştirilen bir dil olan C#, kendinden önce gelen gözde programlama dilleri C, C++ ve Java dillerinin en etkili özelliklerini bünyesinde barındırması yanında, bu dillerin hiç olmadıkları kadar da nesne yönelimli (object oriented) ve kolay öğrenilir bir dil. .NET platformu ile birlikte hızla tanınan ve yayılan C#, profesyonel yazılımcılar için ideal bir çözüm olarak karşımızda.

%100 nesne yönelimli programlama dili C# için temel kılavuz...

C#'ın uygulama desteği ise oldukça geniş; konsol uygulamalarından, Windows tabanlı uygulamalara, ASP .NET desteğinden Web servisleri desteğine, Mobil uygulamalardan DLL yazımına kadar birçok konuda C# dili kullanılabilirliği ile öne çıkıyor. Bütün bu konuların yanında Her Yönüyle C#, bellek yönetimi, exception handling, veritabanı yönetimi gibi ileri düzey programlama konularını da her yönüyle irdeliyor.

Sefer Algan'ın kaleme aldığı &lt;span style="text-decoration: underline;">Her Yönüyle C#</span> ile, .NET'in prensi olarak anılan C# dilini, hızla, kolayca öğrenebilirsiniz. Yalın bir dille yazılan bu kitap, hem programlamaya yeni başlayanlar hem de hangi dille bağlayacağına karar veremeyenler için iyi bir kılavuz. Profesyonel yazılımcılar ise bu kitabı kitaplıklarında bulundurmalılar.

Tüm Konu: C# 4.0'ı "her yönüyle" öğrenin

Kaynak: www.chip.com.tr