c# komutlarını bulamıyorum,yardımcı olur musunuz ?

ThekT0niC
26-04-2013, 21:04   |  #1  
ThekT0niC avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 21
1,194 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2012

Arkadaşlar,ben C# diline başladım ( hiç bir temelim yok) çok küçük çapta programlar yazıyorum,örnek olarak Browser,kod verici,trainer(sadece trainer şekili).Vb.

Ama bundan öteye gidemiyorum,neden diyeceksiniz,aklımda bir sürü proje var,ve güzel projeler var.Mesela diyelim,küçük bir şifreleme programı yaptık,kullanıcı şifreyi girerse,şifreleme programı o kullanıcıyı asıl programa gönderecek,eğer şifreyi  yanlış girerse 3 kere uyaracak 4. kere yanlış girerse program kendini imha edecek,v.b bir sürü projeler var aklımda.

Mesela bir singleplayer oyunda trainer yapmak istiyorum,örnek verecek olursan AgeOfEmpires 3 diyelim,oyundaki  hammadde kodunu bulduk,peki sonra ne yapılacak ? Hangi kodlar ile C# de yaptığım trainere yerleştireceğim ? Buradan sonrası Pırt.

Gerçekten günlerdir internette arıyorum,ama çoğu kişi kesesine girecek parayı düşündüğü için,bedava olan kaynak bulmak çok kıt derecede.

Artık buradan sonrası Chip üyelerine kalmış birşey.Şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Ya bulduğum videolarda Merhaba Dünya yazarlar,ya da adam c# ye yeni   başlama başlığı altında kafasına eseni yapıyor,yok şunu yazarız yok bunu yazarız,ulen ben zaten bilsem niye videoya bakayim,sen bare onu neden yazdığını anlatKahkaha  Gerçekten o tür  videolar sinirimi bozuyor,klavyeyi kıracak dereceye geldim,adam akılına eseni yazıyor.

Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 26 Nisan 2013 21:09
Felix FX_AMD
27-04-2013, 12:17   |  #2  
Felix FX_AMD avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
29 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013

Mesaj At Vericeğim