CADSAY Teknik ve Mühendislik Eğitimleri ve Projele

KaygısızMurat
04-05-2016, 01:19   |  #1  
KaygısızMurat avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 3
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2014

CADSAY Teknik ve Mühendislik Eğitimleri ve Projeleri Merkezi

CADSAY uzun senelerin sektör deneyimi ile mühendislik, inşaat, makina, mimarlık ve teknik çizim dersleri, danışma ve proje servisleri sağlayan uzman bir firmadır.

CADSAY, kaliteli ve uzman eğitmenleri ile birlikte takdim edilen ders belgelerine hakimdir. Mühendislik, mimarlık ve çizim bölümlerinde ihtiyaç duyduğunuz kurs, danışmanlık ve proje yardımı, bölümünde profesyonel eğitmenlerimiz aracılığıyla CADSAY çatısı içinde barınmaktadır.

AutoCAD Kursu

CADSAY senelerden beri, mimarlık, inşaat, mühendislik, otomotiv, ulaştırma, iletişim, üretim ve eğitim başta olmak üzere birden fazla alanda çalışan kamu kuruluşları, özel şirketler ve bireysel insanlara yönelik eğitim, danışmanlık ve proje yardımı sunmaya kesintisiz devam etmektedir.

Sta4CAD Öğren

Takımımız; samimi, gereksinimlerinize özel çözümler sunan, uzmanlıktan  aman vermeyen ve takım işine son derece önem sunan bir imaja sahiptir.

Düşük riskli ve sonuç odaklı iş gören grubumuz ile kurs, danışmanlık ve proje ihtiyaçlarınızda beraber bulunmaktayız.

Primavera Kursu

CADSAY olarak takımımız; çağın teknolojik yeniliklerini güncel olmak üzere izlemekte, şirketlerin tasarım teknolojilerini geliştirici, imkanını ortaya çıkarıcı ve yenilik yolunda rekabet avantajları kazandırmaya yönelik kapsamlı hizmetler verir.

CADSAY'in eğitimini sağladığı temel uzmanlıklar: SAP2000 Dersi, Primavera Eğitimi, STA4CAD Kursu, AutoCAD Eğtimi


Sonuç temelli çalışan uzman kadromuz beraberinde aldığınız eğitim, danışmanlık, proje yardımı ile sizler de kariyerinizi ve başarılarınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

SAP2000 Eğitimi

CADSAY olarak gayemiz; çözüm ortağı olduğumuz şirketlere ayırt edici özellik ekleyen, ayrılık oluşturan projeler üretmek ve en çok nitelik standartlarında eğitim hizmeti sağlamaktadır.
Cadsay, kurum personeline çağdaş ve çok farklı bir eğitim anlayışıyla hizmet sağlamaktadır.

Sunduğumuz hizmetler alanın üst safhalarında yer almaktadır.

Bölümünde Türkiye genelinde en sağlam ve en önde giden hizmeti sunan Cadsay, profesyonelliği kendisine bir öge olarak belirlemiş ve asla kalitesinden taviz vermemektedir.

Cadsay olarak bizi öne çıkaran maddeler;

Genç ve Hareketli Takım
Proje TemelliYaklaşım
Uzun Alanı Tecrübesi
Kalite Odaklılık
Güncel Teknolojiyi Takip
Teknik Destek
Uzman Kurs Konusu