Canımızı en çok sıkan 9 program!

CHIP Online
01-05-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Her dakika sinirimizi daha fazla bozsa da asla vazgeçemediğimiz 9 yazılım içeride...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/can ... -program_40078.html

Resimlerle: Şifreleme uzmanı 10 araç!

Kullandığımız programlar, asıl amaçlarının yanında genellikle bir dizi de sinir bozucu özelliklerle geliyorlar. Bu programları bazen arkadaşlarımız kullandığı için, bazense yeterli bir alternatif bulamadığımız için kullanıyoruz. İşte sinir bozan ve bizi oyalayıp çileden çıkartan 10 uygulama ve onları tamir etmenin yolu.

9. Skype: Telaffuzunda zorlanılan yazılım (sonunda sesli yok), bizi arayüzüyle de zaman zaman çileden çıkarabiliyor. Ancak en azından Windows ile beraber başlayıp karşınıza çıkmasına engel olabilirsiniz. Araçlar > Seçenekler yolunu izleyin ve "Windows açıldığında Skype'ı başlat" seçeneğini devre dışı bırakın.

8. YouTube: İnternetin vazgeçilmez ekranı YouTube, bazıları kendi kabahati olmasa da can sıkıcı şeylerle beraber geliyor. Bunlar arasında videoların kendi kendine çalması, aptalca yorumların çokluğu ve fazlası var. Ancak YouTube'u değiştirmenizi ve geliştirmenizi sağlayacak birçok yol var.

7. Twitter: Son zamanlarda daha da can sıkıcı bir hal alan Twitter, sizi web'de takip ettiği gibi üçüncü parti istemcileri kısıtlıyor, reklamları üst üste yığıp üstünüze yıkabiliyor. Yine de Twitter'ın sizi izlemesine engel olabilir, farklı Twitter istemcileri deneyerek Twitter deneyiminizi iyileştirebilirsiniz.


Tüm Konu: Canımızı en çok sıkan 9 program!

Resimlerle: Şifreleme uzmanı 10 araç!

Kaynak: www.chip.com.tr