Canlı Destek

Si Destek
09-06-2020, 17:00   |  #1  
Si Destek avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 5
23 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2020

Si Destek Yazılım / Canlı Destek Programı

Si destek yazılım hizmetleri yüzünü online mecraya çevirmiş web siteleri için canlı destek programı üretmektedir.  Yazılımın birbirinden farklı ve faydalı 80 özelliği bulunmaktadır. %100 yerli sermaye ve yazılım mühendisleri tarafından geliştirmesi sürekli devam etmektedir.

Web sitesini ziyaret eden ziyaretçilerinin anlık olarak hangi url de ne kadar zaman geçiriyor, hangi kanaldan yönelmiş ( facebook, twitter , linkedin gibi ) görebilmenizi ve onlarla siteden ayrılmadan konuşma olanağı tanır sizlere. En büyük avantantajı da fiziki mağaza veya ofislerde yüz yüze temas ettiğiniz için ziyaretçileri kolayca ikna edebildiğiniz gibi site ziyaretçilerini de ikna edebilirsiniz. Akıllı asistanlar sayesinde tüm ziyaretçilerinizi karşılar, hazır mesajlarınız ile de aynı sorulara tek bir tuş komutuyla yanıt verebilirsiniz. Zamanı olmayan firmalara firmamız cuzi bir rakama müşteri hizmetleri desteği de sağlayarak sizin işinizi kolaylaştırmanızı sağlar.Canlı destek panelinin anasayfasında yer alan ''Günlük durum'' kısmından kaç kişi ile sohbet ettiğinizi, kaçırdığınız konuşmaları, toplam ziyaretçi sayısını, sohbet botu konuşma yanıtladıysa onun datasını, sepet takip kısmını aktif ettiyseniz anlık ve günlük sepete kaç kişi ürün atmış bunlara dair tüm bilgilere erişebilirsiniz.

Davet et, kazan ile ; arkadaşlarınıza uygulamamızı önererek kendinizin ve arkadaşınızın 1 ay hediye kazanmasını sağlayabilirsiniz. 12 kişiye alım yaptırırsanız 1 yıllık canlı destek sistemini ücretsiz kullanmış olursunuz.

Web sitemizi inceleyerek 80 farklı özelliğin neler olduğu, paketlere göre oluşan fiyat bilgilerine, bize ulaşmak istediğinizde iletişim bilgilerimize ulaşabilirsiniz. 

https://www.sidestek.com/

Son Düzenleme: Si Destek ~ 09 Haziran 2020 17:02 Neden: Ara boşluklar tam değildi.