Cartoon Network ve LEGO'dan müthiş proje!

CHIP Online
23-07-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Lego'ların dahil olduğu bu müthiş bir proje, 2014'te kendinden çok söz ettirecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/car ... is-proje_41665.html

Cartoon Network ve LEGO Grubu, bugün, global eğlence ürünlerinde eşi benzeri görülmemiş bir ürün serisini birlikte üreteceklerini duyurdu. 2014'de lansmanı yapılacak olan Mixels ürünleri, gençlere yönelik yayınlarda dünyanın iki büyük liderinin entegre aile eğlencesi ürünleri alanındaki yeni franchise'ı... Bu yeni girişim animasyon içerikler, zengin dijital oyun deneyimi, koleksiyon oyuncak konseptinden ve daha fazlasından oluşacak.


Animasyon içerikler Cartoon Network'te ve www.cartoonnetwork.com'da yer alacak. Yaratıcı ve öngörülemez hikâyelerle, birbirleriyle karıştırılabilecek ve birleştirilebilecek rengarenk Mixels yaratıkları bu animasyonlarda yer alacak. Uygun fiyatlı mini yapım koleksiyon setleri 2014'de üç dalga olarak piyasaya sürülecek. Hayranlarını, aplikasyonlarla desteklenen detaylı bir mobil oyun deneyimiyle, Mixels'in geniş dünyasına çekecek.


Mixels; çocuklara yönelik eğlence sektöründe dünya lideri Cartoon Network ile kaliteli ve yaratıcı oyun deneyimleriyle dünya çapında ün kazanan LEGO Grubu'nun işbirliğiyle geliştirildi. Cartoon Network Stüdyoları'nın, LEGO'nun oyun setlerinin özünde var olan yaratıcılığa açık yeni dünyalar yaratmak ve orjinal içerik üretme fikriyle, bu iki şirket güçlerini birleştirdi. Bu esnada, küçük yaratıklardan oluşan aksiyon figürleriyle yeni bir konsept üzerinde çalışan LEGO Grubu ile Mixels markası doğdu. Mixels'in gelişiminde; Los Angeles'tan Atlanta'ya, San Diego'dan Connecticut'a ve Danimarka'ya kadar, pek çok ulustan içerik geliştiriciler, tasarımcılar ve animatörler çalıştı.


Tüm Konu: Cartoon Network ve LEGO'dan müthiş proje!

Kaynak: www.chip.com.tr