Cash Nasıl Satın Alınır?

TheDifference1
12-02-2017, 14:26   |  #1  
TheDifference1 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

Cash Satın Al

Son dönemde dünya genelinde online oyunlar oldukça yükselişe geçmiştir. Ülkemizde de bu oyunları oynayan ve seven çok fazla kullanıcı bulunmaktadır. Genel olarak rol yapma kurgusuna sahip bu oyunlarda bir karakter oluşturuyorsunuz. Bu karakterin seviye atlaması için görevleri yerine getiriyorsunuz. Aynı zamanda oyun içinde karakteriniz için kıyafet, zırh, silah ve benzeri birçok öğe satın alabiliyorsunuz. Bunun yanında oyunlar, kullanıcılara yetenek geliştirici premium paketler de sunuyor. Tüm bunlar içinse oyun içi paranızın bulunması gerekiyor.

Cash Nedir?

Online oyunlarda sanal paralarla işlem yapılmaktadır. Bu sanal paraları oyundaki belli bölgelerden, belli görevlerden elde edebileceğiniz gibi; satın da alabilirsiniz. Genelde cash olarak adlandırılan bu paralarla karakterinizi geliştirebileceğiniz gibi seviye atlamanızı da kolaylaştırabilirsiniz. Bu nedenle birçok kullanıcı oyun içinde cashleri kullanmaktadır. Çünkü oyunların sunduğu premium paketler, cashler ile satın alınabilmektedir. İhtiyacınız olan cashi ise cash satın alhizmeti sunan platformlardan bulabilirsiniz.

Cash Satın Alma İşlemi

Online oyunlar için para birimi olan cashleri özel olarak kullanıcılarla buluşturan, güvenilir siteler mevcuttur. www.klasgame.com sitesi de bunlardan biridir. Site içinden Cabal Online, Knight Online, Nexon Europe, NexonAtlantica, Rixty, Frienzko, XGame gibi oyunlara ait cash ve oyun kartlarını elde edebilirsiniz. Bu satın alma işlemlerinizde site sizlere bonus da vermektedir. Cash sayısı yükseldikçe fiyat da orantılı bir şekilde yükselmektedir. Site içinden dilediğiniz miktardaki cashi uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Cash satın al fırsatının yanı sıra, siteler üzerinden cash satma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda sitede GS Card için de cash satışı yapılmaktadır.
Online oyun tutkunları için oldukça önemli olan karakter geliştirme ve yetenek artırma sadece görevleri yerine getirerek mümkün olmuyor. Aynı zamanda karakterin zırhına, silahına yani eşyasına da önem vermek gerekiyor. Bu ihtiyacınızı premium paketleri cash ile satın alarak ve karakterinizi yükselterek gidermeniz mümkündür. Bunun için cash satın al ve sat işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz sağlam bir platform bulmanız gerekmektedir. Daha sonra kısa süre içinde satın aldığınız cashi dilediğiniz gibi kullanabilir ve oyun içi harcamalarınızı yapabilirsiniz.

Son Düzenleme: TheDifference1 ~ 19 Şubat 2017 18:20 Neden: