Casio'nun çözünürlük canavarı!

CHIP Online
23-07-2010, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Casio'nun yüksek performans ve megapiksel canavarı Z2000 Türkiye'de! İşte fiyatı ve dahası...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/casi ... canavari_21432.html


Yıldız Bilişim Grubu Şirketleri'nden MersaSistem distribütörlüğünde Türkiye pazarına sunulan Casio, Exilim serisi ile satışa sunduğu giriş seviyesi fotoğraf makinesi ürün grubuna bir yenisini daha ekledi. "Fotoğraf çekmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı" sloganıyla tüketicilerin beğenisine sunulan EX-Z2000, Exilim serisinin tasarım anlamında keskin hatlarıyla en yeni, göz alıcı ve dikkat çekici ürünü.

Yazın trend renkleri pembe, mor, kırmızı, gümüş gri ve siyah seçenekleriyle rafları süsleyen Z2000, fotoğraf tutkunlarının hayatlarını kolaylaştıracak bir çok yeniliği üzerinde barındırıyor. Casio'nun "İleri teknoloji ve yaratıcılık" konsepti üzerine konumlandırılan ürün, 14.1 megapiksel çözünürlüğüne sahip. Exilim Engine 5.0 görüntü işlemcisi ile performans tutkunlarının gönlünde taht kurmaya hazırlanan EX-Z2000, bu özelliği ile görüntü işlemeyi yüzde 30 artırırken, gelişmiş ve zengin renk tonlamaları sunuyor.

"Dinamik Photo" fonksiyonu sayesinde kullanıcıların farklı hareketli görüntüleri bilgisayara ihtiyaç duymaksızın kamera üzerinde düzenleme ve birleştirmelerine olanak tanıyan Z2000, sadece yüksek görüntü kalitesi değil farklı fotoğrafçılık deneyimi sunmayı vaad ediyor. Ürünün bu anlamdaki bir diğer sürprizi ise "Premium Auto" fonksiyonu. Kullanıcısını teknik detaylara boğmadan, netleme alanı, sahne tipi, koşulları ve arka plan aydınlatması gibi tüm değerleri tespit ederek sadece deklanşöre basılarak mükemmel fotoğraf çekme olanağı sunan Z2000, arayüz açısından da kullanıcı dostu.

Tüm konu: Casio'nun çözünürlük canavarı!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz:

ubarmen20
23-07-2010, 18:45   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
121 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

ürün tarafından çekilmiş bir kaç resim olsaydı iyi olurdu :D