Casper VIA A3 Plus Cep Telefonu

seto__
26-09-2020, 16:22   |  #1  
seto__ avatarı
OP Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
869 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Türkiye’nin yerel teknoloji markası Casper, teknolojik ürünler üretmeye tüm hızıyla devam ediyor. Hayatınızın her alanında kullandığınız telefonunuzun daha çok teknoloji ile bir araya getirilmesiyle beraber olağanüstü bir şaheser ortaya çıkar. Casper şık ve karizmatik bir görünüme sahip olan VIA A3 Plus cep telefonunu sizlere sunar. Yapay zekâ işlemcisi ve kameraları sayesinde gözleri kendi üzerine çeker. Kullanıcılar tarafından ilgi odağı olur ve tüm beğenileri toplar.

Göz Kamaştıran Şık Tasarımı ile Casper VIA A3 Plus

Ekranının kavisli ve çentik özelliğinde olması dış tasarımına ayrı bir hava katarak tüm ilgileri üstüne çeker. Ayrıca arka tarafının 3D cam kapaklı tasarımı ile ışığa göre renk değiştirmesi elit ve eşsiz bir görünüm kazandırır. İnanılmaz IPS ekran paneli sayesinde kullanıcıların ekrana bakma açısı ve rahatlığı düşünülerek yansıma kaybı, görüntü kalitesi, renk değişimi ve renk canlılığı gibi istenmeyen durumları ortadan kaldırır. Casper VIA A3 birbirinden güzel ve olağanüstü olan Oniks gri ve Platin gri renk seçenekleriyle sizleri etkisi altında bırakır. 6,2 inçlik FHD ekran ile zorluk çekmeden çalışmalarınızı keyifle sürdürmenizi sağlar.

Casper VIA A3 çinko ile tasarlanmış çerçevesinin estetik görünümünün yanında dayanıklılığıyla da ön plana çıkar. Böylelikle etkileyici duruşuyla çevreden gelebilecek darbelere karşı kendini korur. Ağırlığının sadece 198 gram olması uzun süre oyun oynama, film izleme, elde taşımada kısacası her yerde yorulmadan kullanmanızı sağlar. Arkasında bulunan yapay zekayla algılayan çift kamera sistemi net, çarpıcı ve anlık çekimlerinizde yanınızda olup ortamın ışığını otomatik olarak algılar. Bunlar 16 ve 5 MP çözünürlüğünde olan güçlü kameralardır. Bununla beraber ön kameranın 16 MP olması doğru açı ile öz çekimlerin daha parlak görünmesini temin eder.

Yapay Zekasıyla Teknolojiyi Zorlayan Casper VIA A3 Plus

64 GB kapasitesi ile sizler için değerli ve önemli fotoğrafları, videoları ve uygulamaları hafızasında saklar. Kapasite sınırı dolduğunda ise SD kart ile depolama alanını 320 GB’ye kadar genişletebilir. RAM’inin 6 GB olması önbelleğin hızına hız katar. Parmak okuyucu ve infrared kamera sistemi ile yüz algılama özelliği kişisel bilgilerinizi korur ve dışarıdan izinsiz girişleri engeller. 3000 mAh pil gücü ile hızlı şarj edilip uzun süre kullanılır. Bu sayede ani durumlarda şarj sıkıntısı ortadan kalkar. Ayrıca çevre ışık sensörü ile göz sağlığınız düşünülür. Çevre ışık sensörü ortam ışığını ölçüp ekran parlaklığını ona göre otomatik bir şekilde ayarlar.

Son Düzenleme: seto__ ~ 26 Eylül 2020 16:25 Neden: