Casper VIA A3 Teknik Özellikleri

seto__
02-10-2020, 16:10   |  #1  
seto__ avatarı
OP Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
868 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Casper markasının Android işletim sistemine sahip VIA A3 akıllı cep telefonu, beklentilerinizi karşılayan teknik özellikleri ile hayatınızı kolaylaştırmak için üretilmiştir. Casper markası, kaliteli bilgisayar üretiminden sonra akıllı telefonları ile ihtiyacınız olan her şeyi benzersiz tasarımlarla sizlere sunmaktadır. Son teknoloji ile geliştirilen VIA A3, hızı ve ergonomik boyutları ile şıklığı, modern yapısı ile buluşturur. Yenilikçi tasarımı ve farklı renklerdeki arka kapağı, tarzınıza en uygun akıllı telefonu sizlere sunar. VIA A3 modelinde Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi kullanılmıştır. Dilediğiniz her işlemi yapabilmenize imkan tanıyan işletim sistemi sayesinde uygulamalar ve oyunlar eğlenceli vakit geçirmeniz için sizlere eşlik eder.

Modern Tasarımı ile Şıklığı Yakalayın

Akıllı cep telefonlarında da beklentileri karşılayan Casper markası, VIA A3 modelini hafif ve ideal boyutlarda tasarlayarak pratik bir kullanım sağlar. VIA A3 akıllı cep telefonu, 9.8 mm’lik incelikte ve yaklaşık 140 gram ağırlığındadır. Cepte, çantada veya arabada üstün tasarım özellikleri ile sizlere kolay bir taşıma fırsatı sunuyor.

Rakiplerini Geride Bırakan İdeal Kullanım

VIA A3 cep telefonu modern yapısı ve yenilikçi teknolojisi ile sizlere aradığınız hizmeti sağlayarak hayatınızı kolaylaştırır. Giriş segmenti olarak yüksek performans sunan modelin 540x960 piksel ekran çözünürlüğü QHD görüntüleme teknoloji ile üretilmiştir. Ekranda bulunan çoklu kapasitif dokunma özelliği hızlı dokunuşlarda bile sizlere kaliteli bir hizmet sunarak tüm işlemlerinizi etkili bir şekilde gerçekleştirebilmenize yardımcı oluyor. 1.2 GHz işlemci gücü sayesinde uygulamalar, oyunlar veya farklı işlemlerinizde ışık hızında işlem yeteneği geliştirmenize fırsat tanıyor.

Geniş Kapasitesi ile Her Anınızı Saklayın

16 GB geniş kapasitesi microSD desteği sunarak 36 GB kapasiteye kadar artırılabilir depo alanı sunuyor. Geniş kapasitesi sayesinde fotoğraf, video veya önemli belgelerinizi rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Casper markasının kaliteli donanım ve yazılım özellikleri sizlere geniş depo alanı sunarak her anınızı saklayabilmenizi sağlar.

Sınıfın En İyi Kamera Özellikleri

Dahili flaş destekli kamerası sayesinde profesyonelce fotoğraf çekebilir eğlenceli özçekimler yapabilirsiniz. Kamerada bulunan 4X Zoom özelliği, mesafeleri kısaltarak alternatif kullanımlar yaratıyor. Gece çekimlerinde tüm detayları en ince ayrıntısına kadar görüntülemeye imkan tanıyan yenilikçi kamerası sayesinde aradığınız akıllı telefon tüm beklentilerinizi karşılamak için tasarlanmıştır. Akıllı arka kamerada bulunan çift özellikli kamera 12 MP+5 MP çözünürlüğe sahiptir. Ön kamera ise 5 MP çözünürlüğü sayesinde gerçek zamanlı porte çekebilme özelliğini sunar.