Cebinde çıplak fotoğraflarını sakladı ve...

CHIP Online
07-11-2012, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İçinde çıplak fotoğraflarının bulunduğu bir telefon, güzel kadının başına bakın ne işler açtı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ceb ... kladi-ve_36822.html

Resimlerle: Sistem hatası: En sinir bozucu teknolojik olaylar

Telefonunuza çıplak fotoğraflarınızı saklamak ne kadar tehlikeli olabilir ki? Bu gerçek hikaye, cevabın "çok" olabileceğini ispatlar nitelikte.


İddiaya göre çırılçıplak fotoğraflarının bulunduğu cebindeki verilerin yeni telefonuna aktarılması için ABD'li operatör Verizon'un bir mağazasından yardım isteyen "çekici" bir kadının bu fotoğrafları, 24 yaşındaki Verizon çalışanı Joshua Stuart ve arkadaşı tarafından çalınmış. Daha kötüsü çalışanlar, bu fotoğrafları rastgele bir müşteriyle paylaşmaya karar vermişler.


Dahası bilgisayarına kopyaladığı fotoğrafları kaybeden Stuart, diğer çalışan arkadaşı Gregory Lampert'i arayarak fotoğrafları ondan istemiş. Bu arada ikilinin fotoğrafları rastgele paylaştığı müşteri, fotoğraftaki kadının arkadaşı çıkmış.


Kadının arkadaşı bu durum üzerine hemen kadına ve polise haber vermiş. Polis, Lampert'in iki telefonunda ve laptop'unda bu fotoğrafları bulmayı başarmış. Bu arada Lampert, fotoğrafları çaldığını itiraf etmiş. Ancak Stuart'ın ortadan kaybolduğu ve hala arandığı söyleniyor. Lampert şu an iki ağır suçtan tutuklanmış bulunuyor.

Tüm Konu: Cebinde çıplak fotoğraflarını sakladı ve...

Resimlerle: Sistem hatası: En sinir bozucu teknolojik olaylar

Kaynak: www.chip.com.tr