Cebini kaybeden bir dev daha!

CHIP Online
27-05-2010, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dev şirketlerin piyasaya çıkmadan kaybettikleri cepler acayip yerlerde ortaya çıkmaya devam ediyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/cebi ... dev-daha_20289.html

Resimlerle: Motorola Droid'e dair tüm resimler

Apple'ın kaybettiği iPhone'lar o kadar konuşuldu ki, pek çok kişi Apple'ın bunu reklam için yapıp yapmadığını tartışmaya başladı. Her ne kadar Apple, tüm bu olayların şirkete çok ciddi maddi zarara yol açtığını iddia etse de, diğer yandan reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşünenler için çok ciddi bir reklam imkanı oldu.

Kayıp iPhone haberi basın organları için hala üzerinde dumanı tüten bir malzeme iken bu kez de Motorola bir telefon kaybetti. ABD'deki bir spor salonunda ortaya çıkan kayıp telefon, Motorola'nın Droid Shadow kod ismine sahip olan modeli. Motorola Milestone 2 olarak da bilinen bu telefon, Avrupa'da çok ses getiremese de, özellikle ABD'de son derece popüler olan Motorola Droid'in ikincisi olarak biliniyor.

Motorola da Apple ile aynı şanssızlığın kurbanı mı yoksa bu akıllıca tasarlanmış bir tanıtım kampanyasının bir ayağı mı bilemiyoruz. O yüzden şimdilik bize düşen kayıp Motorola'nın özelliklerini aktarmak.

8 MP kameraya sahip olan Milestone 2, 720p video kayıt özelliğinin yanı sıra, HDMI çıkışı, 16 GB veri depolama imkanı ve 4.3 inçlik dokunmatik ekranı ile dikkat çekiyor.


Tüm konu: Cebini kaybeden bir dev daha!

İzleyin: Motorola Motozine ZN5

Resimlerle: Motorola Droid'e dair tüm resimler

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce bu hata mı reklam mı?

Fattur
27-05-2010, 17:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Reklam tabii ki de...