Cebinizle çekin ve baskıyı hemen alın!

CHIP Online
13-05-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Cep telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafların baskısını anında alabilmek, bu cihazla mümkün!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ceb ... men-alin_40307.html

LG Electronics, mobil yazıcı ürünü Pocket Photo'yu kullanıcıların beğenisine sundu. Android ve iOS telefonlar için ücretsiz olarak indirilen uygulama ile kullanıcılar kolaylıkla Pocket Photo'ya bağlanabiliyor ve fotoğraf çıktılarını alabiliyor. LG Pocket Photo, Bluetooth ve NFC'yi (Near Field Communication) desteklerken ZINK (Zero INK) kartuşsuz baskı teknolojisi ile kartuşa ihtiyaç duymadan anında yüksek kaliteli fotoğraflar yazdırma ve bunları uzun süre saklama olanağı tanıyor.

"Basılı fotoğraflar, kullanıcılara dijital fotoğraflardan çok daha fazla keyif veriyor" diyen LG Electronics Ev Elektroniği Kıdemli Başkan Yardımcısı Seog-ho Ro sözlerine şöyle devam etti: "Akıllı telefonlar ile çekilen fotoğraflarınızın baskısını LG mobil yazıcıdan kolay şekilde alabilirsiniz. Bunları ister cüzdanınızda taşırsınız, isterseniz bir albüm oluşturabilirsiniz."

Stil sahibi LG Pocket Photo pazardaki en küçük mobil fotoğraf yazıcısı olma özelliğine sahip. 72 x 120 x 24 mm ebatlarında olan ürün, 215 gr ağırlıyla ceket cebinde bile taşınabiliyor. Bu mobil yazıcıdan çıktısı alınan fotoğrafların boyutu ise 5.1 x 7.6 cm. Pocket Photo uygulamasındaki özelliklerin değiştirilebiliyor olması QR koda adapte edilmesini ve fotoğrafların kolay şekilde kesilip renklerinin ayarlanmasını sağlıyor. Fotoğraflardaki QR kodun yazılabilmesi ile LG Pocket Photo kullanıcıların sanal ortamda fotoğraf paylaşabilmelerine olanak sağlıyor. Pocket Photo aynı zamanda kişisel QR Kodu ile de doğum günü, davet, teşekkür kartı veya kartvizit olarak bile kullanılabiliyor. Limit tanımayan Pocket Photo ile her türlü online/sanal paylaşım rahatlıkla yapılabiliyor.

Tüm Konu: Cebinizle çekin ve baskıyı hemen alın!

Kaynak: www.chip.com.tr