Cep kullanmayı kolaylaştıran uygulama!

CHIP Online
02-06-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Akıllı telefon kullanmak, bu uygulamayla karmaşadan çok daha uzak ve kolay bir hale geliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/cep ... uygulama_47486.html

Akıllı telefon kullanmada zorluk yaşayan, dokunmatik telefondan korkanlar için yepyeni bir arayüz, Android kullanıcılarının karşısına çıkıyor. GrandPhone uygulaması, telefonunuzu çok daha kullanışlı, karmaşıktan uzak, kolay bir arayüze kavuşturuyor.


Mevcut görünümü ile birçok insana karışık görünen akıllı telefonlar, artık daha kolay kullanılabilir bir arayüze sahip oluyor. GrandPhone, büyük ve renkli ikonları, büyük yazıları, kolay erişilebilir ana ekranı, tek tuşla sevdiklerinizi arayabilme özelliği, yıldızlı uygulamalar ekleyerek sık kullandığınız uygulamalara kolayca erişim özellikleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor. Akıllı telefonun tüm özelliklerine daha kolay erişmeye olanak tanıyor. Son teknoloji telefonları artık herkesin kullanması mümkün. Karmaşıklıktan uzak, tek tıklama özelliği ile kullanıcılarına kolay kullanma özelliğini sunuyor.


Kendinize göre özelleştirin


Akıllı telefonunuzun yazı büyüklüğünü Ayarlar menüsünden istediğiniz büyüklüğe ayarlayabiliyorsunuz. Artık yakınınızda birisine telefonu uzatıp "Benim gözüm seçemiyor. Şu numarayı arar mısın?" demek zorunda kalmıyorsunuz.


Sevdiklerinize daha kolay ulaşın


Ana ekrana sevdiğiniz kişileri ekleyebiliyor, istediğiniz zaman tek tıklama ile mesaj atabiliyor, istediğiniz zaman arayabiliyorsunuz.


Ücretsiz, kolay kurulum


Android akıllı telefondan, Google Play uygulama marketine girerek "GrandPhone Senior Launcher" uygulaması ücretsiz indirilebilir.


Google Play bağlantısı: GrandPhone Senior Launcher

Tüm Konu: Cep kullanmayı kolaylaştıran uygulama!

Kaynak: www.chip.com.tr