Cep telefonunda Crysis oynanır mı?

CHIP Online
26-06-2009, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bilgisayar oyunlarında yüksek kaliteli grafiklerin kralı Crysis bu cepte sorunsuzca oynanabiliyor...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/cep- ... nanir-mi_13581.html

PC oyunlarında yüksek kaliteli grafikler, yüksek performans isteyen işlemciler deyince akla ilk gelen oyun hiç şüphesiz ülkemizin medar-ı iftiharı Crysis. Bu oyunu tam anlamı ile oynamak isteyen Crysis meraklılarının bilgisayarları oldukça donanımlı olmak zorunda.

Bir cep telefonunda Crysis oynamak şimdiye kadar rüya gibi bir şeydi. Ancak videomuzda da görebileceğiniz gibi, bir Samsung Omnia cep telefonunun ekranında Crysis rahatlıkla oynanabiliyor.

Peki işin sırrı ne?
Videomuzu seyrettikten sonra da anlayabileceğiniz gibi, Crysis aslında cep telefonunda oynanmıyor, başka bir sunucuda çalışıyor ve OTOY teknolojisi ile render edilerek Omnia'nın ekranında görüntüleniyor. Şu anda deneme aşamasında olan ve pek yakında piyasaya çıkacağı bildirilen OTOY teknolojisi en gelişmiş oyunları cep telefonunuzun ekranında rahatça oynatmayı vaat ediyor.

Örnek videoda Crysis Omnia'nın tarayıcısı ile görüntüleniyor. Oyunu yönetmek için ise bir adet kablosuz Xbox 360 kolu kullanılıyor. OTOY teknolojisinin piyasaya çıktığında ne kadar ilgi göreceği ise merak konusu.  


Tüm konu: Cep telefonunda Crysis oynanır mı?

İzleyin: Cepte Crysis oynamak!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Cep telefonunda hangi tür oyunları oynuyorsunuz?