charlie paris oldunuz ankara olmayacak mısınız

raziel34
15-03-2016, 11:52   |  #1  
raziel34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
204 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

orjinaki, " charlie oldunuz, paris oldunuz, ankara olmayacak mısınız? " şeklinde olan ntvhaberi

buna benzer söylemleri bir çok çomardan duyuyoruz zaman zaman.

bu bakış açısına sahip olan insanları gerçekten anlayamıyorum. bir insan bu kadar aptal olmamalı.

avrupada, amerikada insan hayatına verilen değerle bizde insan hayatına verilen değer aynı mı? orada 2 kişi terörden ölse gündem olur. bizde her gün 2 kişi zaten terörden ölüyor.

yalama olmuşuz. ne bekliyorsunuz elin avrupalısından anlamıyorum ki. haftada bir yas mı ilan etsinler bizim için? bizim kendi halkımız artık yalama olmuş , siklememeye başlamış başkentte patlatılan bombaları. elin parislisine trip atmak nasıl bir mallık? hayır en garibime giden de şu, bunu söyleyen adamlar gidip ferhat göçer dinleyecektik diyen adama bir şey demez. iki kişiden birisi kesin canlı bomba diyene de demez. bu ülkemize karşı yapılmış bir saldırıdır diyene de demez. istifa edecekmisiniz dendiğinde gülen bakana da bir şey demez. hakan fidana zaten toz kondurmaz. çünkü mit'in amacı bizim bildiğimizden çok daha farklı. acun'a, survivor izleyenlere falan da bir şey demez. hep avrupayı suçlar. lanet olası avrupa. hep bize düşmanlar zaten. her şeyin altında onlar var. hatta içten içe kesin seviniyorlardır bomba patladı diye. hatta belki de onlar desteklemiştir sebep olmuştur. dış mihraklar çok güzel. suçla suçla dur. cevap veren yok nasıl olsa. bedava mastürbasyon.

ortadoğu ülkesisin lan sen. avrupa ülkesi değil. ortadoğuda normal bu olaylar. asıl avrupa bunu dikkate alırsa garip olur.