CheckHub Net Güvenilir mi? Tablet alacağım

enesk001
11-01-2020, 00:35   |  #1  
enesk001 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2019

İyi akşamlar. Bir sorum olacak. Gerçi yanıt veren çıkar mı bilmem. Umarım çıkar. Kısaca ikinci el tablet almak ve bunu da checkhub.net üzerinden yapmayı planlıyorum. Güvenli alışveriş sistemi diye okumuştum doğru mu acaba, başka bilen ve checkhub.net kullanan var mı aranızda? Varsa ve bilgi verirse müteşekkir kalırım.

Mordorlu
16-01-2020, 12:13   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2020

Almak istediğin cihazı checkhub'a kontrol ettir, çıkardıkları rapora göre de alırsın veya almazsın. Güvenilir bir site sıkıntı yaşamazsın, ben kullanıyorum arada alım satım yapıyorum.

Ganzales
27-01-2020, 10:57   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2020

Almak istediğiniz ürünü eğer satıcı kabul ederse GET sistemiyle de alabilirsiniz, alıcılar açısından güvenli. Yani sahibinden.com veya gittigidiyor.com gibi sitelerin sunduğu havuz ödeme sistemi ile almanız mümkün Ancak şöyle bir sorun var bu sistemlerde satıcı dolandırılması çok olağan olduğu ve gittikçe arttığı için satıcılar bu gibi sitelere yani havuz ödeme sistemine pek yanaşmıyor elden satmayı tercih ediyor Dolayısıyla Siz de get sistemi ile alamıyorsunuz. Checkhub.net sisteminde ise ürün kontrolü yapıldığı için ve rapor çıktığı için alıcı ve Satıcı bu rapora onay vererek alışverişi gerçekleştiriyor Dolayısıyla kimse kimseyi dolandıramadığı için satıcılar checkhub'ı tercih ediyor. Ürün sahibi ürününe güveniyorsa eğer, checkhub üzerinden satmak kendisi için de en güvenli yol zaten. Yok eğer yanaşmıyorsa zaten ürününde sıkıntı vardır. Ch güvenli mi diye sorarsanız da evet son derece güvenlidir. Düşünsenize, almak istediğiniz ürünü birileri kontrol ediyor sizin için, bence harika bişey.