CHIP Forumları Gizlilik Sözleşmesi

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Uğur-Onur
28-02-2005, 02:26   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
96 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu Forumda olarak aşağıdaki kuralları KABUL ETMİŞ durumdasınız.

CHIP dergisi forumlarını kullanabilmek için kullanıcı adı, şifre ve e-mail adresi girmeniz gereklidir. Forumların yöneticileri herhangi bir kullanıcının gizliliğinden sorumlu değildir. Forum alanlarında yazdığınız her bilginin her kullanıcı tarafından okunacağını, bu yüzden mesajlarınızda kişisel bilgilerinizi vermemeniz gerektiğini aklınızda tutmalısınız. Bir kullanıcının diğer bir kullanıcı hakkında rahatsız edici mesajlar yazdığını gören kullanıcıların durumu bize e-mail ile bildirmesini rica ederiz.

CHIP Forumlarında hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır. Böyle bir konuya rastlandığında, konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir.

CHIP Forumlarında siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz

Bu sitede diğer Web sitelerine veya dosyalara link’ler bulunabilir. İçerik konusunda herhangi bir kontrolümüz söz konusu değildir ve bu sitelerin veya dosyaların içeriğinden sorumlu değiliz. Bildirdiğiniz takdirde bu linkleri içeren mesajları silme hakkına sahibiz.

Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifresi ile girip profillerindeki her türlü bilgiyi değiştirebilirler. Eğer şifrenizi unutursanız e-mail adresinize şifrenizi gönderebiliriz.

Forumlarda yazabilmek için Web tarayıcınızın Cookie’lerinin aktif olması gereklidir. Cookie’ler içerisinde kullanıcı adınız, şifreniz ve forum sayfa görüntüleme seçenekleriniz tutulur.

Bu kullanıcı adı ile forumlara girilmiş bilgilerin tümü sizin sorumluluğunuzdadır. Ayrıca forumlara sizin tescilinizde olmayan herhangi bir tescilli ürün göndermeyeceğinizi de kabul ediyorsunuz.

TÜM FORUM KULLANIM KURALLARI İÇİN TIKLAYIN