CHIP Online'dan internet yayıncılığı rehberi

CHIP Online
30-01-2009, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Web sayfaları hazırlamak ve içeriğinizi dünya ile paylaşmak için ihtiyacınız olan tüm araçlar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/CHIP ... -rehberi_10237.html

KompoZer
Benzer şekilde ücretsiz HTML editörü KompoZer, Mozilla motorunu temel alıyor ve tam bir dizi eklentiyle genişletilebiliyor. Yazılımın içinde tasarımcıların işini kolaylaştırmak için metinler, görüntüler ve tabloları hızla kendini HTML sayfanızda bir araya getirebileceğiniz bir grafik arabirimi yer alıyor. HTML profesyonelleri için anasayfanın programlanmasına yönelik bir kod mevcut. Ama burada da her bir değişikliği doğrudan web sitenizde izleyebilirsiniz.

PRATİK: KompoZer anasayfanızı online yerleştirmek bir FTP dosya yöneticisiyle geliyor. Yani FileZilla gibi ek bir FTP istemcisinin kurulumuna ihtiyaç duymuyor.

Download: KompoZer

HTML Editor Phase 5
"Phase 5" gayet kullanışlı bir web editörü. Çok düzenli yapılandırılmış olmasına rağmen hiçbir işlev eksik değil. Ticari yazılım ile karşılaştırıldığında program gayet yeterli: Kullanıcı kılavuzu başka uygulamalardan daha anlamlı. Dahili bir görüntü izleme modu, entegre edilmiş tarayıcı gibi özelliklere sahip.

Download: HTML Editor Phase 5

Eclipse IDE PHP Development Tools
İddialı PHP hizmetlerini bile kolaylıkla gerçekleştirebileceğiniz güçlü yazılım "Eclipse IDE - PHP Development Tools" bir adım ileri gitmiş. Öncelikle Java uygulamaları için tasarlanmış. Open-Source yapısı ve birçok eklentisi sayesinde desteklenen dillerin kapsamı bir hayli genişletilmiş. Bu özel Eclipse IDE'de programlama çevresi PHP temelli web hizmetlerinin gelişimi için e işlevlerle genişletilmiş.

Download: Eclipse IDE PHP Development Tools


Tüm konu: CHIP Online'dan internet yayıncılığı rehberi


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Internet yayıncılık paketlerinden hangisini kullanıyorsunuz?