CHIP Online'dan Web TV kayıt yöntemleri!

CHIP Online
28-01-2009, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Televizyon olmadan tüm TV kanallarını izleyin, kaydedin, düzenleyin. İşte yapmanız gerekenler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/CHIP ... ntemleri_10557.html

Mahmut Karslıoğlu
Bilgisayar kullanıcıları arasında TV'ye rağbet giderek azalıyor. Çünkü bilgisayar üzerinden yayınları izlemek çok daha kolay. Bugün birçok yayın şirketi içeriklerini isteğe bağlı olarak medya kütüphanelerinde ya da Video podcast olarak internet üzerinden sunuyor.

Ayrıca YouTube sayesinde MTV'nin sunduğundan çok daha fazla video klibi de izlemeniz mümkün. Üstelik cep telefonu melodisi reklamlarına boğulmak zorunda da kalmıyorsunuz. Kayıt işlevinin olmaması ise bir eksiklik sayılabilir.

Bu yazıda bahsi geçen araçlar ile PC'nizi bir televizyona dönüştürebilir ve hatta en güncel televizyon programlarını kaydetmek için PC'nizi programlayabilirsiniz. Bunun en iyi yönü, sadece indirme, düzenleme ve arşivleme ile ilgili yazılımları kullanacağınız için ekstra bir donanıma da ihtiyaç duymayacaksınız!  


Tüm konu: CHIP Online'dan Web TV kayıt yöntemleri!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Videolarınızı online mı yoksa offline mı alırsınız?

Banned
29-01-2009, 03:04   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

diyelim internet hızımız ve kotamız mucize eseri internetten tv izlemeyi kurtardı diyelim ya bundan birşeyi bilgisayarımıza kaydettiğimiz zaman korsan içerik indirme gibi bir suçlamayla karşı karşıya kalırsak ne olacak...kendimizi şöyle mi savunacağız:''ama avrupalılar da yapıyor''...ona bakarsan avrupalılarda youtube a giriyor ama bize yasak...şimdi bu hale gülünür mü ağlanır mı bilmem artık..