CHIP Online, GTC 2014'ten bildiriyor!

CHIP Online
26-03-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kendi kendine öğrenen bilgisayarlara yakın mıyız? Cevabı NVIDIA'nın dev etkinliğinde ortaya çıkıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/chi ... ldiriyor_46209.html

Grafik devi NVIDIA tarafından düzenlenen GPU Teknoloji Konferansı (GTC), ABD'nin California eyaletindeki San Jose şehrinde gerçekleşiyor. 4 gün sürecek etkinliği CHIP Online, PCnet ve nexxt adına PCnet Yazı İşleri Müdürü Selim Şumlu takip ediyor.
GPU ve grafik denince aklınıza sadece oyunlar geliyorsa NVIDIA ile ufkunuzu genişletmeye hazır olun: Oyuncuları yıllardır tatmin eden NVIDIA, yeni nesil grafik işlemcileriyle sürücüsüz otomobillerden kanser araştırmalarına, uzay araçlarından ses tanımaya kadar birçok alandaki yeniliklere öncülük ediyor.


Hayatlarımızı değiştiren ve değiştirecek grafik ve GPU teknolojileriyle ilgili son gelişmeleri önümüzdeki günler boyunca CHIP Online'da bulacaksınız.


NVIDIA'nın yeni ortaya çıkan teknoloji ve ürünlerine bu habermizden ulaşabilirsiniz.


NVIDIA ile bilgisayar kendi kendine öğreniyor!


İnsanoğlu olarak biz, her şeyi programlayarak çözemeyiz. Bunun için ne yeterli zamana ne de işgücüne sahibiz. Bu yüzden makinelerin, bizim onlara teslim ettiğimiz verileri inceleyerek kendi kendilerine bir şeyler öğrenebilir hale gelmeleri gerekiyor. Fikir güzel ama bu, çok ama çok zor bir süreç.


ABD'nin California eyaletindeki San Jose şehrinde, GPU Teknolojileri Konferansı'nın açılış konuşmasındayız. Kocaman sahneye birdenbire bir Audi otomobil giriyor, birkaç metre ilerledikten sonra sahnedeki adamların önünde duruyor. Sahnede duran iki adamdan biri, NVIDIA CEO'su Jen-Hsun Huang. Otomobilin içinde şoför yok. Binlerce kişinin önünde sahneye çıkan bu sürücüsüz otomobilin kalbinde NVIDIA'nın grafik işlemcileri var.


Devamı, haberimizin ikinci sayfasında.


Tüm Konu: CHIP Online, GTC 2014'ten bildiriyor!

Kaynak: www.chip.com.tr