CHIP Online Okur Haberleri

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Selçuk İslamoğlu
04-10-2007, 02:47   |  #1  
Selçuk İslamoğlu avatarı
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2003

Bu bölümde bilgisayar ve teknoloji dünyasındaki en son gelişmeleri diğer CHIP Online kullanıcıları ile paylaşabilirsiniz. Tüm CHIP Online kullanıcılarını CHIP Online haber muhabiri olmaya davet ediyoruz. Hazırladığınız haberler, CHIP Online editörleri tarafından incelenecek ve uygun bulunursa bu bölümde yayınlanacaktır.

Kurallara uygun, özenle hazırlanmış flash haberlerinizin CHIP Online web sitesinin giriş sayfasındaki haberler bölümünde de yayınlanma olasılığı var. Bu yüzden çalışmalarınızda aşağıdaki birkaç kurala dikkat etmenizi öneriyoruz.

CHIP Online Okur Haberleri kuralları

  • CHIP Online okur haberleri bölümündeki haberler kullanıcı tarafından özgün olarak yazılmış olmalıdır. Diğer Türkçe içerikli teknoloji-haber sitelerinden kopyalanmamalıdır. Haberler kesinlikle doğru, hiçbir şekilde spekülasyona yol açmayacak, gerçekliğinden şüphe duyulmayacak bilgiler içermelidir.
  • Her haber için bir görsel (resim, çizim vs.) kullanılmalıdır. Görseller Imageshack ve benzeri servislere yerleştirilebilir. Görüntü dosyalarının yüksekliği konusunda bir kısıtlama yoktur, ancak genişliği 450 pikseli geçmemelidir.
  • Her haberin bir başlığı, spotu ve ana metni bulunmalıdır. Haberin sonunda okuyan kişinin Daha fazla bilgi alabilmesine imkan veren Firma adı, firma iletişim telefonu gibi bilgiler yer almalıdır.
  • Her haber için, konu kısmına haber başlığı gelecek şekilde yeni bir mesaj atılmalı, önceden açılmış mesajlara yeni haber eklenmemelidir.

Örnek bir CHIP Online Okur Haberi:

Selçuk İslamoğlu
04-10-2007, 02:47   |  #2  
Selçuk İslamoğlu avatarı
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2003

Yeni "Mobile" Opera hazır (Konu Başlığı)

Popüler web tarayıcı Opera'nın Windows Mobile tabanlı sistemler için olan sürümü yenilendi. (Spot)

Norveç asıllı firma Opera, cep işletim sistemi Windows Mobile için geliştirmiş olduğu internet tarayıcısının yeni sürümünü duyurdu. Opera 8.65 artık Flash uygulamalarını da destekliyor. İnternet adresleri E-Mail, SMS veya MMS olarak yollanabiliyor, adres satırına bir arama kutucuğu eklendi, resimler ve metinler kopyalanıp kaydedilebiliyor.

Yeni tarayıcı şuandan itibaren yaklaşık 28 Dolara tüm Windows Mobile işletim sistemleri için indirilmeye hazır. 30 günlük demo sürümüne http://download.chip.eu/tr/Opera-Mobile-8.65_130538.html  adresinden ulaşabilirsiniz.

Bilgi için: http://www.opera.com