Chip Satış

TheDifference1
17-02-2017, 17:08   |  #1  
TheDifference1 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

Chip Satışı

Chip satışı oyun kullanıcıların bazen anlamakta güçlük çektiği bir konu olabiliyor.  Bu açıdan biraz detay bilgisi vermekte yarar var.  Basitçe sosyal medya üzerinde oynanan Zynga Teksas Holdem oyunu için chip satışını ifade eder.Buçipi oyun içerisinde de alabiliyorsunuz ancak fiyatları çok yüksek olduğu için müşteriler farklı platformlardan bunu satın almak istemektedirler. Fiyat farkı nedeni aslında oyuncuların satış yapmasıdır. Yani siz oyunlardan kazandığınız çipleri site üzerinden satabilirsiniz. Sitede bunun için güvenli bir zemin oluşmaktadır.   

Chip Satışı İçin Ne Yapılır?

Chip satışı yapmak için transferi sitenin yapmasını istediğiniz varsayılırsa, sipariş sayfası üzerinden satış yapılacak Facebook hesabının adres ile şifre bilgisinin yazılması gerekiyor. Bu bilginin amacı, site çalışanlarının sizin yerinize puan kazanarak satış gerçekleşmesini sağlamaktır. Şayet siteye herhangi birşekildeşifre bilgisi vermeden satış yapmak istiyorsanız da masa bulucu eklenti kurulması gerekmektedir. Masa isimleri ve şehir bilgisi ile aynı masada buluşarak chip satış işlemini oyun devam ederken de tamamlayabilmektesiniz.  Ancak genel anlamda çip satışı konusunda bazı detaylara dikkat etmenizde yarar var:

Alışverişi gerçekleştireceğiniz sitenin tüm detaylarını inceleyin, seçimden önce bir süre araştırma da yapabilirsiniz.

Piyasada satış bahanesiyle işi suiistimal edenlerin olduğunu aklınızda bulundurun.

Alışveriş yapılacak olan sitenin banka hesap bilgileri olup olmadığını inceleyin.

Kurumsal web sitesi olması önemlidir.

İşlem Nasıl Gerçekleşir?

Chip satışı platformu üyeliğiniz sonrasında işlemlere de başlayabilirsiniz.  Üyelik konusu sitede işlemlere devam edebilmeniz için gerekmektedir. Var olan banka hesapları ve ödeme yöntemlerini kullanarak yükleme yapıldıktan sonra satın alma işlemi yapabilirsiniz.  Oyun parası ödeme işlemlerinde teslimat süresi o zamanki yoğunluğa göre değişebiliyor. Bunun dışında sitede hesap kullanıcılarının güvenliği için bilgi güvenlik sağlama işlemlerine göz atılması gerekir. Herhangi bir hesap işlemine başlamadan önce detaylı inceleme yapmanız kritik öneme sahip. Parasal işlemleri yaparken neyi ne zaman nasıl yapacağınızı bilmediğinizde teknik sorunlar oluşabiliyor.  Bunun dışında çip satışı gerçekleştiren Klasgame, alt yapı ile işlemlerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacaktır. Detay bilgilere, soru – cevaplara www.klasgame.com sitesinden ulaşmanız mümkün.

Son Düzenleme: TheDifference1 ~ 17 Şubat 2017 17:21 Neden: