CHIPTV'den özel haftasonu dosyası: Terminator

CHIP Online
17-01-2009, 15:18   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dünyanın en ünlü robotu kim? Bu sorunun yanıtı hiç şüphesiz bu haftaki özel dosyamızın yıldızı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/CHIP ... rminator_10533.html

I'll be back! Yani "Geri Geleceğim". Bu klişe dünyanın en ünlü robotuna, yani Arnold Schwarzenegger'in canlandırdığı Terminator'a ait. Yıllar içinde bir çok devam filmi çekilen her seferinde gişe rekorlarını alt üst eden bir maceradır Terminator.  Daha Asimo yokken o vardı!

Makinelerin insanlığı kontrolü altına aldığı ve sıradan olarak değerlendirilebilecek bir senaryoya sahip olsa da yayınlandığı dönemlerde her zaman için özel efektler konusunda rakipsiz olan ve insan - makine arasındaki ilişkiyi son derece "insancıl" bir tarzda anlatan Terminator bir çok sinemaseverin gönlünde farklı bir yere sahiptir.

Son zamanlarda bir de dizisi yayımlanmaya başlayan Terminator bu hafta CHIP TV'ye konuk oluyor. Rocky serisini anlatan ilk özel dosyamızın çok ilgi görmesi üzerine bu hafta da karşınıza bir başka kült film serisi ile çıkıyoruz. Umarız sizler için hazırladığımız bu özel dosyayı beğenirsiniz.


Tüm konu: CHIPTV'den özel haftasonu dosyası: Terminator


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: En çok beğendiğiniz Terminator filmi hangisiydi?

Basic21
19-01-2009, 20:57   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
98 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Benim en çok beğendiğim Terminator filmi Terminator 2 - Mahşer Günü filmiydi.
Aynı zamanda orjinal DVD'si de var.Bana kalırsa değil sadece Terminator serisinin değil tüm zamanların en güzel bilimkurgu filmiydi.Matrix filmi filan ancak Independence Day filmi ile yarışabilir, bu filmin eline su dökemez.Dahası bundan sonra da böyle bir film tekrar çekilmez.İnanmayan olursa bkz: Ekşi Sözlük bu konudaki tüm savlarımı destekler nitelikte açıklamalarda bulunmuştur.Şimdi haklı olarak diyebilirsiniz Ekşi Sözlük zaten herşeye destek veriyor diye.O zaman şöyle söylim; aklınızda ne kadar bilimkurgu filmi varsa hepsini tek tek Ekşi Sözlükte araştırın.Hepsine destek veriyor tabi ki de, böyle film bir daha çekilmez, en güzel bilimkurgu filmi diye kaç tanesine bu şekilde destek verilmekte.
Ayrıca filmin müzikleri bir haber kanalında fon müziği olarak ara sıra çalınmakta.
Bu kadar izlememe rağmen hiç bıkmadan tekrar tekrar izlenebilecek türde bir filmdir.Geçtiğimiz senelerde Kanal 1'de kış mevsimi ayda en az bir defa gösterilmekteydi.
Bilimkurgudan hoşlanan herkese şiddetle tavsiyemdir.

Kapalı Hesap (79876)
19-01-2009, 21:56   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,252 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Basic21 e katılıyorum. Bu filmin en iyi 2. siydi. salvation u izleyeceğim bakalım nasılmış.