Chrome'a bir yetenek daha!

CHIP Online
03-09-2012, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eğer tarayıcı seçiminiz Chrome'sa, artık bunu da sadece tarayıcınızla yapabileceksiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/chrome-a-bir-yetenek-daha_35691.html

Resimlerle: Unutulmaz DOS oyunları

HTML5 ve CSS3'ün gücü web tarayıcılarında her geçen gün yeni bir süprizi karşımıza çıkarıyor. Robert Isaacs'in meydana getirdiği NaClBox ise DOSBox'u Chrome web tarayıcınıza getiriyor. Yani, kendi DOS oyununuzu buluta yükleyerek veya önceden yüklenmiş oyunları web tarayıcınız üzerinden oynayabiliyorsunuz.


1 yıldan daha genç olan proje, Native Client ile çalşıyor. Emulatör'ü hemen denemek için Chrome Web Mağazası'ndan &lt;span style="text-decoration: underline;">NaClBox uygulamasını</span> yüklemeniz yeterli.


Bu işlemi yaptıktan sonra &lt;span style="text-decoration: underline;">NaClBox Gallery</span>'ye giderek oyunlar dahil 18 DOS uygulamasından bir tanesini çalıştırabilirsiniz. Oyunları oynamaya başlamak için "play" düğmesine basmanız yeterli.


Sunulan oyunlar arasında Duke Nukem I ve II, Epic Pinball ve The Secret of Monkey Island'ın demosu bulunuyor. Galeriden oynadığınız oyunların kaydedilmediğini, bunun için My NaClBox'u kullanmanız gerektiğini söyleyelim.


Sitenin belkide en heyecan verici özelliği olan My NaClBox, kendi oyunlarınızı yükleyerek oynamanıza izin veriyor. NaClBox, oyunları kaydederek kaldığınız yerden devam etmenize izin veriyor.


<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/2012090211435489672.jpg" alt="" width="590" height="520" />

Tüm Konu: Chrome'a bir yetenek daha!

Resimlerle: Unutulmaz DOS oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr