Chrome, bu eklentiyle zamanı da ölçüyor!

CHIP Online
02-03-2014, 12:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Gün içinde hangi sitede ne kadar zaman geçiriyorsunuz? Bu Chrome eklentisi ile öğrenmeniz mümkün!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/chr ... -olcuyor_45321.html

Resimlerle: Daha özel bir Facebook için 8 Chrome eklentisi!

Hergün web'de kaç saat geçiriyorsunuz, Facebook, Twitter veya başka sitelerde kaç saat harcıyorsunuz? Bu bilgiyi görmek çoğumuz için şok edici olabilir zira insanalar bazen bir mesai süresini internetteki sitelerde sörf yaparak geçirebiliyor. 


Bir Chrome tarayıcı eklentisi olan TimeStat işte bu noktada devreye giriyor ve Chrome kullanıcısının hangi web sayfasında ne kadar zaman geçirdiğini kaydederek istatistik çıkarıyor. Böylece kullanıcılar hangi web sitesinde ne kadar süre geçirdiğini görebiliyorlar. İşin daha da güzeli, kullanıcılar kendilerine özel alarmlar kurabiliyorlar. Örneğin, "Facebook'ta 1 saat geçirdiğimde beni uyar" gibi bir alarmdan sonra günlük 1 saatlik Facebook kullanımından sonra eklenti kullanıcısını uyarıyor.


Eklentiyle şimdilik sadece Google Chrome üzerinden gezdiğiniz sitelerin istatistiklerini görebiliyorsunuz. Ayrıca, farklı makinelerde Chrome üzerinden sörf yapsanız da bunları birleştiremiyor ancak uygulamanın yakında güncellenerek kendini geliştireceğini tahmin etmek zor değil. 


TimeStat'ı Chrome Web Store'dan indirebilirsiniz.

Tüm Konu: Chrome, bu eklentiyle zamanı da ölçüyor!

Resimlerle: Daha özel bir Facebook için 8 Chrome eklentisi!

Kaynak: www.chip.com.tr