Chubby Fly : Tombul Yusufçuk [Türk Yapımı]

tfurkana
04-03-2014, 10:50   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2014

Merhabalar,
Üniversite öğrencisi 3 kişi olarak, mobil uygulama üzerine bir süredir uğraşmaktayız. Oyun sektörüne de atılışımız flappy bird ile oldu. Flappy Bird çıktığı zamanlar, kendimizi denemek ve geliştirmek amacıyla, nasıl bir şey yapabiliriz acaba diye benzerini yapmaya başladık. Flappy Bird'in kaldırılması ve etrafımızdan da aldığımız olumlu tepkiler sonucu, Google Play Store'a koymaya karar verdik. Oyun şimdilik sadece Android için yayında. Yakın zamanda aldığımız geri dönüşlere göre diğer platformlara da ekleyebiliriz.

Yakın zamanda üzerine çeşitli güncellemeler ve yenilikler de olabilir. Sizlerin de tavsiyelerinizi, desteklerinizi ve Google Play Store'da oylarınızı bekleriz :)

Oyunumuzun hikayesi: :)

Chubby Fly : Flappy Copter

Hantal yusufçuk, yaşadığı ormanda her yiyeceği çok rahatlıkla bulabilmekte ve hiç zorlanmadan hayatını devam ettirmektedir. Fakat bu rahatlık, yusufçuğumuzun başına bir sorun açacaktır.
Ormanda hareketsiz durmaktan fazla kilo alan yusufçuğumuz, artık uçarken zorlandığını farkeder. Buna bir çözüm bulmalıdır ve antrenman yapmaya karar verir.
Ormandaki hareketsiz yaşantısından uzaklaşıp, zayıflaması için çıktığı bu yolculukta tombul ve hantal yusufçuğumuzun yardıma ihtiyacı var !

Oyun Özellikleri:

- Basit dokunmatik kontrol: Dokunarak yusufçuğu uçurun
- Karışık üretilen oyun dünyası.
- Kolay, basit ve eğlenceli oynanış fakat bir o kadar da sabır gerektiren bir serüven.
- Çarpıcı grafikler: Canlı ve göz alıcı bir dünya.
- Güzel ses efektleri

Nasıl Oynanır:

- Hantal yusufçuğu uçurabilmek için ekranın herhangi bi yerine parmağınızı basılı tutun. Alçalması için parmağınızı bırakın.
- Tombul yusufçuğu zayıflatmak için olabildiğince uçurun.

Oyunun linki:

Chubby Fly : Flappy Copter"]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vosh.chubbyfly_flappy_copter&rdid=com.vosh.chubbyfly_flappy_copter]Chubby Fly : Flappy Copter

Sürüm 1.0.2 :
-Bir kaç sorun giderildi.
-Hafıza optimizasyonu yapıldı.

Son Düzenleme: tfurkana ~ 04 Mart 2014 10:55