Çift İnternet Tarayıcısı (Android) (0.1 MB)

loddard
16-02-2018, 09:04   |  #1  
loddard avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2018

İnterneti aynı anda iki kat daha fazla kullanmak ister misiniz?

  

Marketteki en hafif web tarayıcısı olan (sadece 0.1 MB) Çift İnternet Tarayıcısı uygulaması sayesinde bir ekran üzerinde iki adet tarayıcı penceresi açabiliyorsunuz. Birinci sekmede isterseniz haberleri okuyup gündemi takip ederken ikinci sekmede ise sosyal medya hesaplarınızda gezinti yapabilirsiniz. Bir sekmede araştırma yapıp kitap okuma gibi bir alternatife sahip olurken diğer sekmede dilediğiniz gibi oyun oynama keyfini yaşayabilirsiniz. Basitçe, internete iki kat daha fazla göz atabilirsiniz.


Ayrıca başka bir web sitesinde iken videoları, müzikleri arka planda dinleyebilirsiniz. Sadece müziği veya videoyu bir sekmede açtıktan sonra diğer sekmeyi tam ekran yapınız.
İyi eğlenceler!


DİĞER ÖZELLİKLERİ

Gece Modu
Pek çok sosyal medya uygulamasında yer alan Gece Modu özelliği Çift İnternet Tarayıcısı uygulamasında da bulunur. Böylece ışığın az olduğu karanlık ortamlarda gözleriniz daha az yorulur. Bu özelliği kullanmak sizin tercihinize bağlıdır.

Çeviri Modu
Çift İnternet Tarayıcısı uygulamasında yer alan çeviri özelliği sayesinde girmiş olduğunuz yabancı siteleri Türkçe olarak görüntüleyebilirsiniz. Girdiğiniz sayfalar otomatik olarak Türkçe’ye çevrilecektir.

Metin Modu
Eğer web sitelerinde yer alan görsellerin otomatik olarak yüklenmesini istemiyorsanız Metin Modu özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde mobil erişim açık olduğu zamanlarda tasarruf etmiş olursunuz. Bu özellik de tıpkı Gece Modu gibi tercihe bağlı olarak kullanılır.

Ters Çevirme Modu
Uygulamanın en farklı ve belki de en iyi özelliklerinden bir tanesi telefonu aynı anda iki kişinin kullanmasına izin veriyor olmasıdır. Yani istediğiniz sekmenin bir tanesini ters çevirebilirsiniz. Böylece siz bir sekmede oyalanırken ikinci bir kişi diğer sekme ile ilgilenebilir.

Masaüstü Modu
Bazı sitelerin mobil versiyonlarında olmayan özelliklerini kullanmak için Masaüstü Modu'na geçebilirsiniz.

Son Düzenleme: loddard ~ 16 Şubat 2018 09:15 Neden:
aylabusracimen
23-02-2018, 11:12   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2018

Sade ve güzel düşünülmüş :) İş görür.