Merhaba,
8 GB kapasiteli ve %50 'si dolu olan Kingston marka bir USB Flash Bellek'im var.
Her zaman takılı olan bilgisayara takıyorum ama Çıkarılabilir Disk olarak görünüyor.
- Açmaya çalıştığımda "Lütfen Çıkarılabilir Disk (F:) içine bir disk yerleştirin uyarısı alıyorum.
- Sağ tıklayıp "Biçimlendir" dediğimde "F: sürücüsünde disk yok. Bir disk takıp yeniden deneyin " hatası alıyorum.
- Virüs taraması yaptığımda "Nothing found" uyarısı veriyor ama taranan alan 0 olarak görünüyor.
- Birlikte aç yapayım dedim ama sağ tıkladığımda Birlikte Aç menüsü yok.
- Bilgisayarım / Yönet bölümüne girdiğimde Disk Yönetimi bölümünde Disk 1 Çıkarılabilir (F:) Medya Yok olarak görünüyor.Sağ tıklayıp Sürücü Harfi ve Yolu değiştir yapayım dedim ama pasif olduğu için yapamadım.
- Paylaşıma açabiliyorum.Ama bir işe yaramıyor tabi doğal olarak.
- Yeniden adlandırma yaptım ama yine aynı.
- MS-Dos ortamında giriş ve format atma işlemi yapayım dedim , F: ( Enter ) yaptığımda "Aygıt hazır değil" diyor.
- Sağ tıklayıp Çıkar dedim sorunsuzca kaldırıldı uyarısı aldım.Yeniden taktım ama yine aynı.
- Flash Bellek'i bilgisayara taktığımda ışığı yanık duruyor.Yani yanıp sönmüyor.Sürekli yeşil renkte yanık duruyor.
- Bu yaptığım işlemleri, Win 98 , Win XP , Win Vista , Win 7 kurulu ayrı ayrı bilgisayarlarda denedim bir sonuç alamadım.
Var mıdır açmanın bir yolu :)