Çinli Surface Pro taklidi, CeBIT'te göründü!

CHIP Online
07-03-2013, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Çinliler, taklit yeteneklerini yine konuşturdu. Ama bu sefer karşımızdaki birilerini çok kızdıracak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/cin ... -gorundu_39043.html

Resimlerle: Microsoft'un gizli kalan donanımları

Microsoft'un Windows 8'li tabletinin yeni sürümü Surface Pro, yaklaşık 1 aydır ABD'de satışta. Ancak dünyanın diğer bölgelerinde de datışa sunulmaya başlanan Surface Pro, Almanya'da başlayan CeBIT 2013 fuarında ilginç bir kopyayla karşılaştı.


Şirketi HKC'nin "Tablet PC" adını vermekte yetindiği cihaz, Surface Pro'nun tasarımını bire bir kopyalamış görünüyor. Cihazın aynı Surface Pro'da olduğu gibi bir istasyonu ve ayağı bulunuyor. Kopya Surface'in farkı ise magnezyum yerine alüminyumdan yapılmış olması. İddiaya göre cihazın fiyatı sadece 350 dolar olacak (orijinal 64GB'lık Surface Pro'nun fiyatı 899 dolar). Bu durumun Microsoft'un pek de hoşuna gitmeyeceğini tahmin etmek zor değil.


Surface Pro'dan biraz daha büyük bir ekrana sahip "Tablet PC", 11.6 inç'lik bir ekranla geliyor ve Windows 8 ile çalışıyor. Intel i3 veya i5 işlemci, 4GB RAM, 32GB SSD, cihazın diğer özellikleri arasında.


HKC, Surface Pro taklidini farklı isimler altında satacak ortaklar arıyor ve açıkçası işi çok da zor görünmyor. "Tablet PC"nin taklit cihazların bolca satıldığı Çin ve Asya'da satışa sunulması bekleniyor.


Surface Pro taklidi "Tablet PC"yi videomuzda daha yakından görün!

Tüm Konu: Çinli Surface Pro taklidi, CeBIT'te göründü!

Resimlerle: Microsoft'un gizli kalan donanımları

Kaynak: www.chip.com.tr