Cisco yeni ödemeli TV çözümlerini tanıttı!

CHIP Online
22-10-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Cisco, yeni ödemeli TV ürünlerini IBC 2013 Fuarı'nda tanıttı! İşte firmanın son teknoloji çözümleri.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/cis ... -tanitti_43294.html

İnternet ve televizyonu buluşturan ödemeli TV (Pay-TV) kavramının daha sık duyulmaya başlandığı bu dönemde, Cisco, IBC 2013 Fuarı'nda ödemeli TV operatörleri için geliştirdiği yeni ürünlerini tanıttı. Dünyada 300 milyondan fazla hanede Cisco teknolojisine sahip ödemeli TV sistemi kullanılıyor. 150'den fazla operatör ve içerik üreticisi ile işbirliği yapan Cisco'nun ödemeli TV geliri 80 milyar dolara ulaştı.


Gelişen TV teknolojisi ve internet kullanımı ile televizyonların sadece seyretme fonksiyonu ile değil, diğer pek çok akıllı uygulama ve dijital olanakla hayatımızda giderek daha fazla yer aldığını açıklayan Cisco, yaptırdığı araştırmanın, dünyada televizyona sahip hane oranının çok yüksek olduğunu, buna karşılık dünyanın yarısından fazlasının hâlâ internete bağlanmamış olduğunu ortaya koyduğunu kaydetti. Cisco, bu durumun gelişmiş izleme teknolojileri açısından önemli bir potansiyele dikkat çektiğini kaydetti.


Operatörlere Cisco'dan fark yaratacak çözümler


Ödemeli TV operatörleri ile medya ve eğlence endüstrisine 20 yıldır yeni hizmetler ve kârlı büyüme imkânları sunan Cisco, ağ dolaşımına bağlı tüm cihazların video kullanabilme özelliğine sahip olması ve tüketicilerin yaygın video erişimi talebi ile ilgili ortaya çıkan büyük fırsatları değerlendirmesinde endüstriye destek sağlayan tek iş ortağı olma özelliğini koruyor.


Tüm Konu: Cisco yeni ödemeli TV çözümlerini tanıttı!

Kaynak: www.chip.com.tr