Çocuklar oyuncaklarını kendileri tasarlayacak

CHIP Online
11-10-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Çocuklar artık oyuncaklarını kendileri tasarlayacak, Imagınarium üretecek.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/coc ... rlayacak_50042.html

Resimlerle: Zenginler için 9 pahalı oyuncak!

Imaginarium, oyuncak sektöründe devrim niteliği taşıyan bir yeniliğe imza atıyor. Imaginarium'un çocukların evden kendi oyuncaklarını tasarlamasına olanak sağlayan yeni 3D baskılı oyuncak serisi 'Imaginieer', sadece çocukların değil, ebeveynlerin de oyun deneyimine yepyeni bir boyut kazandırıyor.


Kurulduğu günden bugüne DNA'sının ayrılmaz parçası olan yeni ürün geliştirme misyonu neticesinde bugün Imaginarium, oyuncak dünyasında çığır açan yeni serisi Imaginieer ile çocuklara kendilerine özel bir oyuncak yaratma ve tasarlama fırsatı sunuyor. Bu sayede Imaginarium, hem çocuklar için kişiselleştirilmiş ürünler sunuyor, hem de 3D baskılı oyuncakların gelişmesi ve oyuncak dünyasının geleceği için çok önemli bir adım atıyor.


Çocukların Hayalleri Imaginarium ile Hayat Buluyor


Çocuklara, özel tasarım aşamasından 3D olarak basımına kadar tüm oyuncak üretim sürecine ilk kez katılma fırsatı verecek Imaginieer, 5+ yaş çocuklar tarafından rahatlıkla kullanılabilecek kullanıcı dostu bir yazılıma sahip. Serinin piyasaya sunulan ilk aşamasında, çocuklar, imaginieer.com web sitesi ile bir takı veya oyuncak arabayı tasarlayabilecek ve beğenilerine göre uyarlayabilecekler. Tasarımı tamamladıklarında, hayal ettikleri oyuncağın gerçeğe dönüşmesi için Imaginarium 'sihir fabrikası'na gönderecekler ve ardından birkaç gün sonra baskının ne zaman başlayacağı ve oyuncağı ne zaman teslim alacakları kendilerine bildirilecek.


Imaginieer serisinin ilk ürünleri, 15 Ekim'den itibaren www.imaginieer.com web sitesinde tüm çocukları ve ailelerini bekliyor.

Tüm Konu: Çocuklar oyuncaklarını kendileri tasarlayacak

Resimlerle: Zenginler için 9 pahalı oyuncak!

Kaynak: www.chip.com.tr