Çocuklarınıza kalmayacak 15 teknoloji!

CHIP Online
11-03-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bugün çok sık kullandığımız bu 15 teknolojiyi, gelecekte hiç kimse hatırlamayacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/coc ... eknoloji_45860.html

Resimlerle: Teknolojinin en yetenekli 10 ismi!

Bugün kullandığımız elektronik cihazların birçoğu, belki şaşıracaksınız ama, yok olmanın eşiğindeler. VHS videolar ve 35mm'lik kameraların kaderini yakında paylaşacak olan bu cihazları yeni doğan çocuklarınız muhtemelen hiç kullanmayacak. İşte sonu yaklaşan 15 teknoloji.


Evde kablolu internet: Bugün mobil internet teknolojileri bile, geleneksel kablolu internetle kıyaslanabilecek indirme hızları sunuyor, ancak tabi ki evde sürekli mobil genişbant ağından faydalanmak oldukça maliyetli. Ancak gelecek birkaç sene içinde genişbant sağlayıcıları, her sokağa kablolar döşemek yerine anten döşemenin daha uygun fiyatlı olduğunu farketmeye başlayabilirler. Bu noktaya geldiğimizde kablosuz internet, kabloluya göre daha ucuz olabilir.


Kameralar: Akıllı cepler, bas-çek fotoğraf makinelerini ortadan kaldırmaya çoktan başladılar. Akıllı cepler, kameraların aksine resimlerimizi anında düzenleyebilmek ve paylaşabilmek için gerekli tüm araçları sunuyorlar.


Sabit telefonlar: Sabit telefon kullanımının giderek düştüğü de bir gerçek. Herkes, evinde bir sabit telefona sahip olabilir ancak herkesin kendine ait bir cep telefonuna da sahip olma ihtmali yüksek.


Tüm Konu: Çocuklarınıza kalmayacak 15 teknoloji!

Resimlerle: Teknolojinin en yetenekli 10 ismi!

Kaynak: www.chip.com.tr