ÇOK ACİL yardım. Orjinal ürün anahtarım gitti.

ego91
06-09-2006, 21:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2006

Şimdi ben system mechanic 6 yı yükledim. İnternetten bulduğum bir seri numarasını girip programı kurdum. Program açıldıktan sonra 30 günlük deneme süremin bittiğini (?) ve seri numarasını girmem gerektiğini belirtti. Ben de daha önce girdiğim numarayı tekrar girdim. Şöyle bir uyarı geldi: "System Mechanic has detected invalid license information. The information that was used to license sys mechanic is known to have been publicy and illegally distributed. If you are attemping to license this software without purchasing it you are in violation of federal and international laws. Iolo tech. takes these matters very seriously and will prosecute illegal users and distribitors of our products to the maximum extent permitted by law...."  Her neyse ben bu uyarıya tamam diye yanıtladıktan sonra bilgisayar kendi kendine yeniden başladı. Windows xp professional (OEM) ım orjinal olduğu ve windowsu etkinleştirdiğimden bu yana HİÇBİR donanım değişikliği yapmadığım halde "windowsu etkinleştirdiğinizden bu yana büyük ölçüde donanım değişikliği yaptığınız için 3 gün içerisinde windowsu tekrar etkinleştirmelisiniz" diye bir uyarı geldi. Tekrar etkinleştirirken de "Windowsu etkinleştirme sayınızı aşmışşınız. Başka bir ürün anahtarı girin" uyarısı geldi.
Halbuki sadece bir kere etkinleştirmiştim. O da aldığımda.
Sonuç olarak bu system mechanic illegal seri numarası tespit edince donanım ayarlarını mı bozuyor? Ürün etkinleştirmesi (WPA) ile ilgili dosyaları mı bozuyor? Format adınca gider mi? Yoksa ne yapmam lazım? LÜTFEN çok acil yardım edin.

delikanli53
06-09-2006, 23:03   |  #2  
delikanli53 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
1,524 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

microsoft web sayfasından müşteri hizmetlerinden yardım iste. veya micrasoft un müşteri hizmetlerini ara. onlar daha detaylı bilgi verecektir.

ego91
06-09-2006, 23:36   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2006

Tamam tamam. Format atınca düzeldi. Demek ki bazı dosyaları bozuyormuş. Oh be çok rahatladım.