Çok ince cep Huawei Ascend P6 Türkiye'de!

CHIP Online
06-09-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İnceliğiyle etkileyen Huawei Ascend P6, Vodafone'da satışa sunuluyor! İşte fiyatı, özellikleri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/cok ... rkiye-de_42482.html

Vodafone Türkiye, Huawei'nin yepyeni akıllı telefonu Huawei Ascend P6'yı ilk kez Vodafone'lulara özel olarak Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu'nda (A.C.A.İ.P) sunmaya hazırlanıyor. Vodafone'lular, Akıllı Değişim Rüzgarı'yla ve ACAİP ekonomik fiyatlarla Huawei'ye kolayca ulaşacak.


Huawei Ascend P6, 6,18 mm ile Türkiye'de mevcut en ince akıllı telefonlardan. 1.5 Ghz dört çekirdekli işlemcisi ve metal gövdesiyle hızını sağlamlıkla birleştiren telefonda, şu an eşi bulunmayan 5 megapiksellik ön kamera özelliği dikkat çekiyor. Ön ve arka kamera, otomatik iyileştirme özelliği ile yakından çekilen fotoğraflarda yüzdeki kusurların düzeltilmesini sağlıyor. Arka kamerası ayrıca 8 megapiksel fotoğraf çekebiliyor ve 1080p HD video kaydı yapıyor. Teknolojiyi zarafetle buluşturan Huawei Ascend P6, 120 gram hafifliğine karşın 2000 mAh bataryaya sahip ve güçlü dokunmatik ekranının Magic Touch teknolojisiyle eldiven giyerken bile kullanılabiliyor. Android Jelly Bean 4.2 platformunda çalışan Huawei Ascend P6, modern akıllı telefonlardan bekleneni kullanıcılara fazlasıyla sunuyor.


İlk kez Vodafone'lular için satışta


Teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden birini veren Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği (EISA) tarafından 2013 "Avrupa'da tüketicilerin en iyi akıllı telefonu" ödülüne layık görülen Huawei Ascend P6, Türkiye'de ilk kez Vodafone'lular için A.C.A.İ.P avantajıyla satışa sunulacak. Vodafone Cep Merkezleri'nde yerini alan Huawei Ascend P6, Vodafone'un en iyi teknolojiyi en uygun fiyatla aboneyle buluşturma vizyonuyla kontratsız olarak 999 TL'ye satışa çıkacak.


En gelişmiş teknolojik özelliklere sahip, son model bir akıllı telefon satın almak isteyen ancak bütçesini zorlamak istemeyen Vodafone'lular, Huawei Ascend P6'yı 24 ay kalma sözüyle tarifelerine ek günde sadece 1 TL'den başlayan fiyatlarla kolayca satın alabilecek.


Tüm Konu: Çok ince cep Huawei Ascend P6 Türkiye'de!

Kaynak: www.chip.com.tr