Çok özel bir Chromebox geliyor!

CHIP Online
08-02-2014, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google, yeni duyurduğu Chromebox ile 425 milyon aktif Gmail kullanıcısına bakın ne vaat ediyor...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/cok ... -geliyor_45278.html

Resimlerle: 1967'nin satıştaki tek taşınabilir kamerası: Ampex

Bilindiği gibi Google, internet üzerinden görüntülü sohbet için Hangout servisiyle hizmet veriyor. Mesafeyi gözetmeksizin yüz yüze görüşmeyi sağlayan bu sistem, şimdilerde Google'ın Asus ile birlikte hayata geçireceği yeni Chromebox ile bütünleşik olarak da karşımıza çıktı. "Chromebox for meetings" adıyla anılan yeni cihazda, Chromebox'a Full HD bir kamera da eşlik ediyor.


Intel Core i7 işlemci sahibi olan Chromebox, HDMI, VGA ve DisplayPort bağlantılarının yanı sıra USB 3.0 ile 2.0 ve Ethernet bağlantılarına da üzerinde yer veriyor. Yeni paket içeriğinde buna bir de Full HD web kamerası ekleyen Google, Carl Zeiss lense sahip bu kamerayla kaliteli görüşme imkanı sağlıyor. Düşük ışık koşullarına da hazır olan kamera, otofokus özelliği de içeriyor. Uzaktan kontrol edilebilen kamera böylece görüntülü toplantılarda rahat bir kontrol sağlayabiliyor.


Google uygulamalarıyla tamamen entegre olan ve 15 katılımcının bulunabileceği oturumlar düzenleyebilen "Chromebox for meetting"  Amerika'da 999 dolardan satışa sunuluyor.

Tüm Konu: Çok özel bir Chromebox geliyor!

Resimlerle: 1967'nin satıştaki tek taşınabilir kamerası: Ampex

Kaynak: www.chip.com.tr