Computex fuarında Windows 8 istilası!

CHIP Online
06-06-2012, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8 ile çalışan "hibrit" PC bombaları birer birer patladı. İşte PC devlerinin yeni canavarları

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/com ... istilasi_34067.html

Resimlerle: Windows 7'yi Windows 8'e dönüştürün!

Biz Windows 8 hakkında çıkan onlarca farklı haberi takip ederken, Asya'nın en büyük teknoloji fuarlarından bir tanesi olan Computex'de Windows 8 işletim sistemine sahip olan bambaşka cihazlar gözler önüne serildi.


Tayvan'da yapılan Computex fuarının bu yıl en çok dikkat çeken yanı birçok büyük firmanın Windows 8 işletim sistemine sahip olan laptop / tablet karışımı olan ve "hibrit" olarak bilinen cihazlarıyla karşımıza çıkması oldu. Windows'un yakın zamanda piyasada olması beklenen Windows 8 işletim sistemini kullanan cihazlar arasındaysa ilk olarak takılıp çıkarılabilir klavye sistemine sahip olan Asus ve Acer modelleri ilgi odağı olduğu gibi, MSI'ın tablet bilgisayarları da bir o kadar merak uyandırdı.


Hibrit olarak bilinen laptop-tabletlerin en büyük özelliği her iki tasarımı da bünyelerinde barındırabilmeleri. Bu sayede istenildiği taktirde dokunmatik ekranları aracılığı ile hızlı bir etkileşim sağlayabildikleri gibi gerekirse geleneksel laptop gibi klavye kullanımı da sağlayabiliyorlar.


Fuarda karşımıza çıkan modellerse iki temel hibrit tasarım üzerinde duruyorlar: Tümleşik klavyeli ve istenildiği taktirde ekranın üzerinde hareket edebilen ya da kayabilen modeller ve de takıp çıkarılabilir klavyeli modeller.


<span style="text-decoration: underline;"> Acer, Asus, MSI ve Samsung'un patlattığı bombalar, haberimizin devamında...</span>


Tüm Konu: Computex fuarında Windows 8 istilası!

Resimlerle: Windows 7'yi Windows 8'e dönüştürün!

Kaynak: www.chip.com.tr