Copy Bulut Hizmeti

E.D.
05-03-2014, 12:06   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
493 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2007

Copy Baracuda Networks'un bir servisi olarak geçen mayıs ayında kurulmuş bir bulut depolama servisidir (Dropbox, Skydrive, GoogleDrive vb.) Barracuda Networks ise güvenlik ve ağ teknolojileri üzerine çalışan bilinen bir şirket.
Öncelikle dikkatinizi çekmek istediğim önemli bir nokta, aynı zamanda copy'nin bu yazıya konu olma sebebi inanılmaz bir referral sistemine ve çok yüksek depolama alanına sahip olması. Bu sektörde yeni olduklarından dolayı herkesin kendilerinden haberdar olmasını istiyorlar ve de bu denli yüksek depolama alanları veriyorlar. İlk üye olduğunuzda 15 gb depolama alanı ile başlıyorsunuz. Eğer herhangi bir referans linki ile (mesela benim linkim) kaydolursanız bu alan 20 gb olmuş oluyor. Bu mu yani 5 gb için mi bu yazıyı yazdın diyebilirsiniz ama daha bitmedi. Sizin linkinizle üye olan herkes size 5 gb kazandırıyor ve bunun sınırı yok ve kazandığınız alanlar ömür boyu sizinle kalacak. Eğer online bir depolama alanına ihtiyaç duyuyorsanız inanılmaz bir fırsat.
İşlevsel özelliklerine geçtiğimiz zaman ise neredeyse Dropbox ile aynı, bir tane merkez klasörünüz var ve bu klasör sürekli buluttaki diskinizle senkronizasyon halinde bu klasöre taşıdığıınız her dosya aynı anda bulutunuza upload ediliyor. Bu şekilde dosyalarınıza heryerden erişebiliyorsunuz. Servis neredeyse tüm platformları destekliyor.Windows, MacOS, Linux, IOS yüklü cihazlar(Ipad, Iphone) ve Android için ayrı ayrı uygulamaları var ve sorunsuz çalışıyor en azından benim tecrübelerime göre. Tüm dosylarınızı, müziklerinizi herşeyinizi sunuculara SSL ile transfer ediyorlar ve sunucu tarafında ise AES 256 şifreleme ile muhafaza ediyorlar. / Alıntı

Referans Linkim: https://copy.com?r=iQr1CP