CorelDRAW Graphics Suite X7 tanıtıldı!

CHIP Online
24-04-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Önde gelen grafik paketi CorelDRAW Graphics Suite, yeniden tasarlanan arayüzüyle karşınızda!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/cor ... anitildi_46753.html

Corel, önde gelen grafik paketi olan CorelDRAW Graphics Suite X7 sürümünü duyurdu. Yeniden tasarlanan ve büyük bir kısmı özelleştirilebilen kullanıcı arayüzüyle, paket her kullanıcının iş akışına göre düzenlenebiliyor, tasarım sürecinin her adımı sırasında üretkenliği arttırıyor.


Corel, Grafik Ürün Yönetimi bölümü kıdemli yöneticisi Gérard Métrailler, yeni sürümü "CorelDRAW Graphics Suite X7 tasarım sürecinde, müşterilerin katılımına öncesine göre daha çok önem verdik. Her yeni özellik, doğrudan müşterilerin geri bildiriminin sonucu. Hedefimiz, CorelDRAW kullanıcılarının işlerini olabilecek en kısa sürede tamamlamalarını sağlamak. Böylece, CorelDRAW Graphics Suite X7 ile nasıl çalışacaklarına kendilerinin karar vermesini sağladık." şeklinde değerlendirdi.


Bu önemli sürüm, güçlü dolgu yetenekleri, yüksek çözünürlük, çoklu monitör ve dokunmatik ekran uyumluluğu, içerikleri CorelDRAW kullanıcılarıyla paylaşma olanaklarıyla öne çıkıyor. Ek olarak çoklu çekirdek ve doğal 64-bit desteği, kullanıcıların birden fazla uygulamayı çalıştırmalarını ve büyük dosyalarla çalışmalarını kolaylaştırıyor. Program kullanıcıların hızlıca başlamalarına, projelerini verimli bir şekilde tamamlamalarına ve tasarım sürecini kendi tarzlarına göre ayarlamalarına olanak sağlıyor.


Tüm Konu: CorelDRAW Graphics Suite X7 tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr