[çözüldü] Win XP Program Ve Oyun Sorunları

xxbrkycstxx
08-08-2012, 20:57   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

Merhaba Chip Online üyeleri Win XP kullanmaktayım sorunum şu:

Kurduğum programların/oyunların kapatıp açtıktan sonra dosyalarında değişim oluyor ve açılmıyorlar. Bundan dolayı skype'ı başlangıca eklemek zorunda kaldım, Pes 2012 Ve M.A.R.S online oyunlarını açmak için değişen dosyaları tespit edip tekrar onarmam gerekiyor.Çok sıkıcı bir durum, bunu nasıl engellerim ? Malwarebyte ile tarattım 2. sürücümde (D:/) ovdo.exe adlı dosya virüs olarak gözüküyor ve kaldıramıyorum.Kısa süre önce combofix kullanmak zorunda kalmıştım, herşey bundan sonra başladı.Bilgisayar başladığında çalışan EADownloadmanager pc başlangıcında hata veriyor c++ runtime library hatası diğer programlarımı kapattıktan sonra açabilmek için tekrar yüklemek zorunda kalıyorum örneğin; Fraps çok lazım oluyor bu program fakat her seferinde tekrar kurmak sıkıcı ve zahmetli çözüm bekliyorum sizlerden ve teşekkür ediyorum.

Düzenleme: Temp klasörümdede birkaç .exe dosyası var tanımlayamadığım örnek:fnvh.exe, mdvxb.exe siliyorum fakat geri geliyor (Malwarebytes)  ayrıca 1. sürücümde D, .cache qoobox klasörleri var ve fdrk.exe var zararlı olarak gözüküyor fdrk klasörlerden birisi (qoobox) combofixe ait ve silemiyorum diğerlerinden emin olamadığım için dokunmadım.

Düzenleme 2:cmd ile komut giremiyorum komutları tanımıyor.

Düzenleme 3:Combofixi tekrar çalıştırdım birşeye değişmedi avira yükledim full lisanslı sürüm orjinal dvdden fakat açılmıyor pc başlangıcında açılıp 2 virüs bulundu yazıp kapanıyor ve birdaha açmayı denediğimde panel görünüp kapanıyor.

Yardımcı olurmusunuz tek çare güvenli modda deniyeceğim. olmazsa mecburen format win 7

Düzenleme 4:güvenli moda girmek için f8'e basabiliyorum fakat klavyeyi kullanarak güvenli modu seçemiyorum. Biosdan usb klavye enable durumda.


Son Düzenleme: Bir şekilde sistemi geri almayı başardım yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler

Son Düzenleme: xxbrkycstxx ~ 09 Ağustos 2012 13:20