CPU %100 de!(Sorun Çözülmüştür Anlatım vardır)

siyah as
18-07-2011, 21:09   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
152 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

 

Arkadaşlar geçenlerde CPU %100 den aşağı inmiyordu bende götürdüm içini temizlettim tozları falan aldı.Sonra pc yi açtım cpu azalmıştı.Daha sonraları bir program bile açsam %100 e çıkıyor?Bazı programlar yardımıyla kasanın içindeki elemanların ısısını gördüm.Aşağı yazıyım.
 Fan1:2824 RPM
Temp1:57 C(Yanında Ateş resmi var)
Temp2:44 C(Normal diyor)
Temp3:25 C(Düşüş Diyor)
HD0:48 C(Normal diyor)
Temp1:40 C(Normal diyor)
Core:67 C(Yanında Ateş resmi var)
Ambient: 0 C(Düşüş Diyor)
 
Arkadaşlar sanırım ısılarda bir sorun var bunun çözümü nedir ne yapıyım?Daha yeni format atmıştım.Virüs falanda yok.
 
 
Sorun çözülmüştür.Yardımı geçen arkadaşlara teşekkürler.Bir çok kişiye yardımı bulunabilir.Yardımı yazıyorum.Cpu yükselten Microsoft Uptade mış.Başlat Çalıştır msconfig yazın hizmetler aşağıda olan 'Microsoft Uptade' tikini kaldırın ve uygulayın yazısını tıklayın ve kapatın sonra bir res çekin ve cpu %100 den aşağı iniyorrr bende şu anda %7yi geçmiyor.

Son Düzenleme: siyah as ~ 18 Temmuz 2011 23:17
PcMaKeR
18-07-2011, 21:23   |  #2  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
8,935 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005

Görev yöneticisinde çalışan işlemcilerde hangisi 100% işlemci kullanıyor?

ramcixx
18-07-2011, 21:23   |  #3  
ramcixx avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
198 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

Elektrik bağlantılarının farklı yerde olanlarındada bir sorun olabilir. Sadece işlemcinin old. bölgede bir sorun arama... Bilen bir bilgisayarcıya sorunu tespit ettirebilirsin.

siyah as
18-07-2011, 21:37   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
152 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

İşlemciyi %100 kullanan hiç bir uygulama yok.System adlı 'uygulama' %yüzde 50 İexplorer ise %49 a çıkıyor.Bazen Sistem boşta sistemi yükseliyor iexplorer düşüyor anlamadım gitti??Şu elektiriksel sorun olduğunu sanmıyorum.

Sorun çözülmüştür.Yardımı geçen arkadaşlara teşekkürler.Bir çok kişiye yardımı bulunabilir.Yardımı yazıyorum.Cpu yükselten Microsoft Uptade mış.Başlat Çalıştır msconfig yazın hizmetler aşağıda olan 'Microsoft Uptade' tikini kaldırın ve uygulayın yazısını tıklayın ve kapatın sonra bir res çekin ve cpu %100 den aşağı iniyorrr bende şu anda %7yi geçmiyor.

Son Düzenleme: siyah as ~ 18 Temmuz 2011 23:16
koyboy89
19-07-2011, 13:35   |  #5  
koyboy89 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
270 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

xp mi 7 mi

UslanmaM.com
21-04-2012, 22:14   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
129 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

W7 Böyle bir şey yok.

pomas
07-05-2016, 22:19   |  #7  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2016

https://www.youtube.com/watch?v=x3yCY3yhses
çözümü bu videoda

dargman29
01-12-2017, 02:44   |  #8  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2017

KESİN ÇÖZÜM AŞAĞIDAKİ SİTEDE MEVCUT. BAK İSTERSEN

https://bilgidevi.com/cpu-100-de-100-sorunu-kesin-cozumu/