Crave World Clock [23.01.2010]

CHIP Online
23-01-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Crave World Clock dünyanın farklı ülkelerinde, farklı saat dilimlerinde yaşayan akrabalarıyla, dostlarıyla ve çalışma arkadaşlarıyla iletişimi sürdüren bilgisayar kullanıcıları için yararlı bir yazılımdır. Şık bir görünüme sahip olan bu sanal saat, gerçek bir dünya haritası üzerinde bütün ülkelerde ve büyük şehirlerde gece gündüz efektleriyle bezenmiş bir şekilde zamanı gösterir. NASA'nın sağladığı gece ve gündüz döngüleriyle güzel bir manzara sunan bu yazılımı kolayca özelleştirebilir, istediğiniz şehirleri ekleyebilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Crave World Clock dünyanın farklı ülkelerinde, farklı saat dilimlerinde yaşayan akrabalarıyla, dostlarıyla ve çalışma arkadaşlarıyla iletişimi sürdüren bilgisayar kullanıcıları için yararlı bir yazılımdır. Şık bir görünüme sahip olan bu sanal saat, gerçek bir dünya haritası üzerinde bütün ülkelerde ve büyük şehirlerde gece gündüz efektleriyle bezenmiş bir şekilde zamanı gösterir. NASA'nın sağladığı gece ve gündüz döngüleriyle güzel bir manzara sunan bu yazılımı kolayca özelleştirebilir, istediğiniz şehirleri ekleyebilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumGörev çubuğunun sağında küçük bir ikon haline gelen bu saate her an ulaşabilirsiniz. Dahası dünya saatini masaüstü duvar kağıdı haline getirebilirsiniz. Bu duvar kağıtı her dakika güncellenerek güncel saati gösterir.Tek bir bakışta takvimde mevcut yılı ya da istediğiniz herhangi bir yılı bütün detaylarıyla görebilirsiniz.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Crave World Clock

Kapalı Hesap (135391)
23-01-2010, 15:08   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
2,758 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

Saol CHIP !

bilgi_çağı
23-01-2010, 15:15   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007

Bağlantı sayfasına baktım hemen herkes şu an kadar beğenmiş, olumlu yönde onaylamış. İş sahibi olanlar ve akrabaları uzakta olanlar için çok iyi bir yazılım.