CWBlog Sistemi Yeni Ve Çok Güzel

Cyworm
03-08-2009, 13:35   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

Merhaba sevgili Chip Okurları Ve Yönetici Abilerim; gördümki blogsistemi yaygınlaştı ve istekler cogaldı bir kac gün içinde kendi sitemekodlama kararrı aldım herkes için güzel olacagını düşünerektenöncelikle acıklamayayı size sunayım

CWBlog Nedir?


  • Cyworm'den yeni müthiş bir yenilik daha www.cyworm.com/isminizyani CWBlog kişisel web sayfanız hosta domaine ihtiyaç duymadan webyazılım dilleri bilmenize gerek kalmadan kendinize ücretsiz web sayfasıoluşturabilirsiniz bu sayfayı istediğiniz gibi yönetebilir istediğiniziçeriği ekleyebilir ve ziyaretçilerinizle paylaşabilirsiniz.
  • Size faydaları nelerdir bloglar kendinizi internet üzerinde ifadeetmenize yarayan sayfalardır kişisel temasal ve topluluk olarak 3 çeşitdiye adlandırabiliriz işte CWBlog bu 3 özelliğide kapsayan bir sayfadır.
  • Bu sayede kendiniz internet üzerinde web kodlama bilginiz olmasabile webden pek anlamasanız bile çok kolay bir şekilde profesyonel birweb sayfası oluşturup ücretsiz olarak yayınlayabilirsiniz .
  • CWBlog bu sayfada size aşağıda belirttiği özellikler ile rahatcakendinizi ifade etmenize imkan veren özel bir servisdir yapmakistediğiniz sayfaları aşağıdaki özellikleri kullanarak hiç zorlanmadanyapıp sayfanıza istediğiniz şekilde yön verip kendinizi özgürce ifadeedebiliriz.
  • Sayfanızı açabilmek için sadece Cyworm.Com'a üyeliğinizin olmasıyeterlidir üyeliği çok kısa bir işlemle ücretsizgerçekleştirebilirsiniz.
  • Bu web sayfasında neler yapabilirsiniz.
          Ayarlar :
Sayfa ayarlarını kendinize göre yapabilirsiniz sayfa adını sayfatanıtımını sayfa logosunu sayfa genişliğini sayfa temasını istediğinizgibi ayarlayabilirsiniz. Duyuru :
    Sayfanıza duyuru ekleyebilir silebilirsiniz duyuru ana sayfada görüntülenir.     Forumlar :
Sayfanıza sınırsız konu açılabilir cevap verilebilir veya silinebilirtek kategorili bir forumdur forumlarım menüsü altında görüntülenir veson 10 konuda ana sayfada gösterilir. Haberler :
Sayfanıza sınırsız haber ekleyebilir silebilirsiniz haberlerinizhaberlerim menüsü altında görüntülenir ve son 10 haberde ana sayfadamanşet haber olarak gösterilir. Yazılar :
    Sayfanıza sınırsız yazı ekleyebilir silebilirsiniz yazılarınız yazılarım menüsü altında görüntülenir.     Resimler :
    Sayfanıza sınırsız resim ekleyebilir silebilirsiniz resimleriniz resimlerim menüsü altında görüntülenir.     Videolar :
    Sayfanıza sınırsız video ekleyebilir silebilirsiniz videolarınız videolarım menüsü altında görüntülenir.     Dosyalar :
    Sayfanıza sınırsız dosya ekleyebilir silebilirsiniz dosyalarınız dosyalarım menüsü altında görüntülenir.     Bağlantılar :
    Sayfanıza sınırsız bağlantı ekleyebilir silebilirsiniz bağlantılarınız bağlantılarım bloğu altında görüntülenir.     Sayfalar :
Sayfanıza sınırsız sayfa ekleyebilir silebilirsiniz sayfalarınızsayfalarım menüsü altında görüntülenir ve isterseniz bu sayfaları anasayfadada gösterebilirsiniz. Anket :
    Sayfanıza 20 seçeneğe kadar anket ekleyebilir silebilirsiniz anketiniz anketim bloğu altında görüntülenir.     Üstmenü :
Üstemenüyü istediğiniz gibi oluşturabilirsiniz istediğiniz linkiekleyebilir resimli resimsiz istediğiniz gibi sıralayabiliristediğinizi silebilirsiniz. Tüm İçerikler :
    Sayfanıza eklenen tüm içerikleri tek sayfada görüntüleyebilir istediğinizi düzenleyebilir istediğinizi silebilirsiniz.     Yorumlar :
    Safanıza eklenen içeriklere ziyaretçiler isterse yorum yazabilir sizde isterseniz yanlış yorumları silebilirsiniz.     İstatistik :
    Sayfanızda kaç online ziyaretçi var kaç kez ziyaret edilmiş ve kaç içerik var sayfanızın altında görebilirsiniz.     Ziyaretçi Defteri :
Sayfanızda ziyaretçi defteride bulunmaktadır gelen ziyaretçilergörüşlerini yazabilir defterinizin yönetimide sizdedir istediğinizmesajları silebilirsiniz. İframe :
Sayfanıza iframe bağlantılarıda ekleyebilirsiniz yani diğer sitelerdebulunan manset haberler hava durumları döviz kurları canlı tv yayınlarırüya tabirleri gibi içerikleri ekleyebilir sayfanızızenginleştirebilirsiniz. Temalar :
    Sayfanızda tema seçimi vardır gelen ziyaretçiler sizin seçtiğiniz tema dışında başka temalarda seçebilirler.     Diğer CWBlog :
Sayfanız sayfanın üstünde bulunan CcWebLog listesindede yer alır buradaiçeriğinize göre hitinize göre sıralanır ve sayfanızı buradakisonuçlarara göre diğer sayfalar ile yarıştırabilirsiniz .     Mesaj Kutusu :
Sayfanıza mesaj kutusuda yapıldı bu bölümden ziyaretçileriniz size özelmesaj atabilir sizde giriş yapıp mesajkutum dan bu mesajları okuyabiliristediklerinizi silebilirsiniz. Mail Bildirimleri :
Sayfanız mail desteklidir yani foruma açılan konular eklenen cevaplarziyaretçi defterine yazılan mesajlar içeriklere yapılan yorumlar mesajkutunuza bırakılan mesajlar size mail olarakda bildirilir bu sayedesayfanızdan heran haberdar olup daha aktif kullanabilirsiniz. Gelişmeye Açık :
CWBlog yapımcısı L33T_HaCkER kısa bir sürede bu özellikler iletasarlayıp kodlamıştır ancak zamana göre ihtayaca göre veya sizinisteklerinize göre geliştirmeye devam edecektir.

Evet arkadaşlar http://www.cyworm.comsitemize girdikten üye olmanız yeterlidir tek yapmanız gereken şey üyeolup sag üst menüdeki CWBlog linkine tıklamanız iyi çalışmalararkadaşlar. Yorum ve Önerilerinizi burdan sunarsaniz minnettar olacagımteşekkürler.

Cyworm
12-08-2009, 01:09   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

Arkadaslar kimsenin yorumu yokmu?

Cyworm
16-08-2009, 01:42   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

Örnek Blog http://www.cyworm.com/L33T_HaCkER

Son Düzenleme: Cyworm ~ 16 Ağustos 2009 01:42