DataStar'dan önemli bir adım daha!

CHIP Online
04-03-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

DataStar, bu önemli ekran kartı üreticisinin de Türkiye distribütörü oldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/dat ... dim-daha_45755.html

Bilgi teknolojileri sektörünün 'Değer Katan Distribütörü' DataStar, yeni bir markayı daha bünyesine kattı. Hollanda merkezli bir şirket olan Point of View'ın Türkiye distribütörü olan DataStar, Point of View markalı ekran kartlarının Türkiye genelinde satışını yapacak ve destek hizmetlerini verecek.


2000 yılında kurulan ve şu an 50'den fazla ülkede ürünleri satılan Point of View, kaliteli ürünleri ve başarılı destek hizmetleri ile kısa sürede ekran kartı pazarında önemli bir yer elde etti. DataStar Satış ve Pazarlama'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Ulucan, ekran kartı ürün grubuna yeni bir marka ekleyerek hem bayilere hem de tüketicilere seçenek oluşturduklarını belirterek, "Point of View yeni ama güçlü bir marka. Ürünlerinin fiyat/performans oranı oldukça başarılı" diyor. DataStar'ın distribütörü olduğu markaların kendi ofisi gibi çalıştığını vurgulayan Ulucan, Point of View markasıyla da bu doğrultuda işbirliği yaptıklarını söylüyor.


DataStar, Point of View'un her seviyeye uygun ekran kartı modellerini satışa sunacak. İlk grup ürünü pazara sunan şirket, zaman içinde ürün çeşidini artırmayı planlıyor.

Tüm Konu: DataStar'dan önemli bir adım daha!

Kaynak: www.chip.com.tr