Dava'dan bıktı, satın almaya başladı

CHIP Online
07-08-2012, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Uzun süredir dava haberleriyle sallanan Apple, bu kez çok farklı bir adım atmaya hazırlanıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/dav ... -basladi_35188.html

Resimlerle: Apple servetini harcayabileceği 8 şey!

Apple son günlerde dava haberleriyle karşımıza çıkıyordu ki durum bu sefer değişti ve yayınlanan raporlara göre Apple'ın büyük bir satın alma gerçekleştireceği teknoloji piyasalarına yayıldı.


Piterest'in en büyük rakiplerinden bir tanesi olma yolunda ilerleyen The Fancy, Apple'ın bir süredir dikkatini çekiyordu. Şimdiyse Apple harekete geçmiş durumda ve çoktan firma yetkilileri ile iletişime geçmiş. Yayınlanan rapora bakacak olursak, iddiaya göre Apple internet üzerindeki reklam kapasitesini ve pazar payını kullanmak istiyor. Özellikle iTunes'da bulunan 400 milyondan fazla kayıtlı kredi kartının bir an evvel başka uygulamalara yönlendirilmesi peşinde olduğu da bir diğer önemli noktayı vurguluyor.


The Fancy'nin CEO'su Einhorn, Apple CEO'su Tim Cook ile bu yılın başlarında bir araya gelmiş, Cupertino'lu patron çok geçmeden The Fancy üzerinde aktif bir hesap açmıştı. Yapılacak olası satın alma hakkında henüz kesin bir bilgi yokken, The Fancy'nin mali değeri 100 milyon dolar olarak açıklandı.

Tüm Konu: Dava'dan bıktı, satın almaya başladı

Resimlerle: Apple servetini harcayabileceği 8 şey!

Kaynak: www.chip.com.tr