Dell'den zorlu fiziksel koşullara özel laptop

CHIP Online
22-05-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dell, askeri alanlar, inşaat alanları ve fazlasında kullanılabilen laptop'larını ortaya çıkardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/del ... l-laptop_47248.html

Dell, en zorlu fiziksel koşullarda güçlü çözümler[url=""][/url]e ihtiyaç duyan kullanıcılar için Latitude 14 Rugged Extreme dizüstü bilgisayar ve Latitude 12 Rugged Extreme dönüşebilir dizüstü bilgisayar serisini duyurdu. 


ABD Eski Deniz Subayı ve Dell Müşteri Çözümleri Grubu Ticari Bilgisayarlar Başkan Yardımcısı Kirk Schell, ürün grubu ile ilgili olarak, "Sıfırdan tasarlanan ve endüstride daha önce görülmemiş yeniliklere sahip olan Latitude 12 ve 14 Rugged Extreme modelleri, Dell'in dayanıklı ürünler dünyasındaki yenilenen ve genişleyen kararlılığının başlangıcını simgelemektedir. Rugged Extreme ürün grubu, rakip markaların ürünlerinde başka örneği bulunmayan ve Latitude adının söz verdiği gibi güvenilir, güvenli, yönetilebilir ve toplantı odasından inşaat alanına veya işiniz sizi nereye götürüyorsa, oraya kolayca taşınabilen bilgisayarlardan oluşuyor" diyor.


Zor koşullara özel


Dell Latitude Rugged Extreme modelleri; askeri alanlar, inşaat alanları ve kamu güvenliği bölgeleri gibi alanlardaki kullanıcıların karşılaştığı toz, nem, düşme, titreşim ve uç sıcaklıklar gibi zarar verici durumlara direnç gösterebilmeleri için özel olarak üretilmiş.


Latitude Rugged Extreme dizüstü bilgisayarları, üçüncü parti test merkezleri tarafından 183 cm'ye kadar değişen yüksekliklerden yere düşürülme de dahil olmak üzere, askeri standartlara uygunluk, emisyon ve tehlikeli madde sertifikasyonlarına uygunluk açısından bağımsız olarak test edildi.


Dell Latitude 12 ve 14 Rugged Extreme modelleri, darbe dirençli ultra polimer ve dayanıklı magnezyum alaşımı da dâhil olmak üzere, sağlam malzemelerle üretilmiş. Verilerin rüzgâr ve yağmur gibi dış etmenlere karşı sızdırmaz kapılarla ve sıkıştırma contalarıyla korunması sağlanırken, serinin dördüncü nesil QuadCool ısı yönetimi sistemiyle, yüksek sıcaklıklarda dahi performanstan ödün vermemesi sağlanmış.


Tüm Konu: Dell'den zorlu fiziksel koşullara özel laptop

Kaynak: www.chip.com.tr