Dell Inspiron 15R, hızıyla göz dolduruyor

CHIP Online
30-03-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dell'in üçüncü nesil Core i7 işlemcili laptop'u, oyun ve filmlerde hız arayanları tatmin edecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/del ... lduruyor_39472.html

Dell'in 3. Nesil Intel i7 işlemciye sahip Inspiron 15R modeli film izlerken ya da oyun oynarken gösterdiği performans ile dikkatleri çekiyor. Dilediğiniz yerde çalışmanıza veya oyun oynamanıza imkan tanıyan ince tasarımı (yaklaşık 25,4 mm) ve hafifliğiyle her an her yerde dizüstü bilgisayarınızı kullanmanın keyfini çıkarabilirsiniz.


Dell Ürün Müdürü Ufuk Tosun "Dell Inspiron 15R Üstün Performans ve göz alıcı tasarımı bir arada sunuyor. 3. Nesil Intel Core i3, i5 ve i7 işlemci seçenekleri oyunlardan filmlere, sosyal ağ kullanımına ve temel iş uygulamalarına kadar çeşitli ihtiyaçlarınız yüksek performans sunarken ve Intel HD 4000 grafik kartı ya da 2GB'a kadar belleğe sahip harici ekran kartları da mükemmel görüntü kalitesi sağlıyor. Orijinal Windows 8 yazılımı ile hızlı ve kolay ev ağı kurmadan en yeni 64 bit programları çalıştırma özelliğine kadar birçok şeyi bir arada yapabilirsiniz. 8 GB'a kadar hızlı ve verimli 1600 MHz Çift Kanallı DDR3 SDRAM ile filmlerinize, oyunlarınıza ve video akışlarınıza ekstra hız katmanız da yine elinizde" dedi.


Dikkat çekici özellikler


Dell Inspiron 15R iki USB 3.0, iki USB 2.0, HDMI 1.4 ve RJ-45 bağlantı noktalarıyla çevre birimlerinizi bilgisayarınıza kolayca bağlamanıza olanak tanırken, 8'i 1 arada ortam kartı okuyucu ise yüksek uyumluluk sağlıyor. Sıvı dökülmesine karşı dayanıklı klavyesi ile Dell Inspiron 15R olabilecek kazalara karşı size ekstra güven sunarken 10 tuşlu sayısal tuş takımı ile çalışma sayfalarınızı ve bütçe hesaplarınızı kolayca yönetebilmenize imkan veriyor.

Tüm Konu: Dell Inspiron 15R, hızıyla göz dolduruyor

Kaynak: www.chip.com.tr